Toți membrii MONSTA X vor continua ca grup + I.M va pleca de la Starship Entertainment

Starship Entertainment a anunțat că toți membrii MONSTA X au decis să continue să promoveze ca grup.

Pe data de 8 august, agenția a venit cu o declarație anunțând că toți membrii vor continua ca idoli MONSTA X, dar I.M va pleca din agenție odată cu expirarea contractului. Întreaga declarație este mai jos:

„Bună ziua, aici e Starship Entertainment.

Suntem recunoscători pentru susținerea și iubirea fanilor Monbebe din toată lumea către idolii MONSTA X.

În ultima vreme, membrii Shownu, Minhyuk, Kihyun, Hyungwon și Joohoney au reînnoit contractele lor cu Starship Entertainment. Așa cum toți cei șase membri gândesc la fel despre grup și fanii Monbebe, I.M este de acord să continue să participe în planurile de viitor a grupului.

Noi vom face totul să susținem idolii, în baza încrederii pe care am construit-o împreună. Scopul nostru este să oferim artiștilor noștri atenția și susținerea deplină.

Chiar dacă discuțiile noastre cu I.M au durat o perioadă lungă de timp, am ajuns la decizia de a încheia contractul, spre binele ambelor părți. Îl apreciem sincer pe I.M, pentru munca grea depusă și pentru dedicația demonstrată pe parcursul anilor. Noi îl vom susține necondiționat și ca artist independent, și ca parte a MONSTA X.

A trecut o lună de când MONSTA X a luat o pauză. Noi muncim la mai multe planuri cu idolii, pentru a răsplăti iubirea necondiționată primită de la fanii Monbebe. Vă rugăm să continuați să susțineți cei șase membri MONSTA X.”

Încă nu s-a anunțat planurile de viitor pentru I.M și unde va semna după plecarea de la Starship Entertainment. Îi dorim tot succesul în noua lui cale.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s