Kim Garam vine cu o declarație + reacțiile internauților

The worrying trend of sexual harassment and the dehumanization of Kim Garam by netizens | allkpop

Kim Garam, fosta membră LE SSERAFIM, vine cu o declarație în care își explică acțiunile.

Pe 10 august, un cont de Instagram a postat o declarație în numele lui Kim Garam, însă apoi a afirmat că ea nu are de fapt un cont de Instagram. Întreaga declarație este mai jos:

„Bună ziua, sunt Kim Garam.

Mai întâi de toate, vreau să vin cu scuze.

Probabil e deja prea târziu, dar nu am avut nici o oportunitate să dezvălui poziția mea până acum.

Am depus mult efort și am muncit din greu să-mi văd visele realitate, dar e adevărat că am fost îngrijorată că acțiunile mele din trecut ar putea zdrobi visul spre care mergeam. Însă, cu fiecare zi care a trecut, am devenit mult mai speriată de criticele venite la adresa mea.

Acum că am oportunitatea, vreau să-mi prezint sincer poziția.

 1. niciodată nu am lovit sau atacat pe cineva
 2. nu am fost forțată să mă transfer la o altă școală
 3. niciodată nu am consumat alcool și nu am fumat
 4. niciodată nu am agresat sau hărțuit pe cineva
 5. am fost doar o studentă normală

Incidentul de violență în școală a apărut în primul an de școală medie, în perioada martie-mai, când Yoo Eunseo a fost prinsă vorbind de rău despre alte persoane și a făcut o poză unei prietene purtând lenjerie și a postat poza.

Am început să o cert pe Yoo Eunseo, pentru că m-am gândit că îmi ajutam prietena care era o victimă, și am ajuns să o înjur. Pe atunci, nu știam diferența dintre majoritate și minoritate, deci nu m-am gândit mai mult că a fost greșit să mă cert cu Yoo Eunseo.

La acea vreme, m-am gândit că am avut dreptate/am fost loială să-mi ajut prietena, care era o victimă, noi nu am știut cât de serioase au fost acțiunile noastre pentru că ne-am simțit îndreptățite. Acum că mă gândesc la asta, am fost foarte imatură.

La acea vreme, prietenia a fost cea mai importantă pentru mine, și eram la o vârstă când savuram cel mai mult timpul petrecut cu prietenii. Metoda mea de atunci era greșită, au fost multe greșeli și acțiuni lipsite de tact din partea mea, dar nu vreau să mă urăsc pentru tot ce am făcut atunci.

Părinții mei mi-au spus deseori să nu ignor un prieten care are nevoie de ajutor și este în dificultate. Cum și e de așteptat, la acest moment, eu nu vreau să schimb semnificația acțiunilor pe care le-am făcut.

Eu încerc să-mi trăiesc viața muncind din greu ca viitorul meu să strălucească. Debutul a fost timpul în care am luptat pentru visul meu. Cele două săptămâni după debut au fost ca un vis, și va rămâne o perioadă pe care nu o voi uita niciodată. Încerc din greu să devin o persoană mai bună, și sunt mereu recunoscătoare fanilor prețioși care m-au iubit și m-au susținut. Am reușit să rezist datorită susținerii constante din partea fanilor. Voi munci mai mult.

Vă mulțumesc că ați citit această postare.

10 august 2022, Kim Garam”

O captură a acestei declarații a ajuns pe comunitatea Instiz, unde coreenii au reușit să lase mai multe comentarii:

 1. Ea nu e stânjenită pentru comentariile sexuale? Este distractiv să o văd cum o face pe proasta și încearcă să vină înapoiㅜ Ea trebuie să stea ascunsă, nu e de ajuns nici dacă ar emigra într-o altă țarăㅎ
 2. Ea nu a reflectat nici un pic, nu vreau să o văd din nou nici ca o persoană obișnuităㅋㅋㅋㅋ
 3. Este o realitate că a primit nivelul 5 de pedeapsă, dar ea nu a reflectat nici un pic și doar a venit cu asta?
 4. Deci ea crede că, doar pentru că nu a lovit pe nimeni, ea nu a făcut violență în școală?? Ea a înjurat și a spus celor din jur că îi va asalta în echipă pe Kakaotalk, cât de speriați ar trebui să se simtă aceste persoane?
 5. Creierul ei s-a oprit în școala medie. Ea spune că nu poate face diferența dintre majoritate și minoritate, deci a fost scurtă la minte, dar ea mai spune că nu ar schimba nimic acum… ce proastă e
 6. !! Contul de Instagram e: y__urm
 7. Ei au procedat corect când au dat-o afară din grup
 8. Ea se văicărește, ce copil minunat…
 9. „Voi munci mai mult”?? Mda doar muncește mai mult să duci o viață obișnuită
 10. Am văzut contul de Instagram și am citit totul… ea chiar a spus că nu îi pasă ce a făcut în trecut, și tot și-a dorit să fie o celebritate, interesant

sursa: pannchoa

Publicitate

5 gânduri despre „Kim Garam vine cu o declarație + reacțiile internauților

 1. Bianca

  Nu înțeleg de ce încă o mai urăsc pe Garam. Fata a mărturisit ce sa întâmplat de fapt și nu ii ca și cum poți da timpul înapoi.
  Este înca un copil și mai are timp sa își îndrepte greșelile până la urmă.
  Eu una o susțin pe Kim Garam și sper ca acest hate să se oprească. 😤

  Apreciază

  Răspunde
  1. Kookie

   In sfarsit o persoana normala, esti prima persoana care a spus ca a sustinuto si o sa o sustina in continuare pe Garam. Eu una nu am putut sa o urasc chiar daca ar fi dat bullying, pana la urma este un copil de 16 ani ( aproape 17 ) si cum ai spus si tu mai are timp sa isi indrepte greselile

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s