Park Min Young promite că se va transforma în soția perfectă în noul teaser al K-Dramei „Love In Contract”

Watch: Park Min Young Promises To Turn Into The Picture-Perfect Wife In Teaser For “Love In Contract”

Îmbrăcată în hanbok, ca jucătoare de golf, sau o femeie stilată, Park Min Young joacă rolul unei femei polivalente încântătoare, ce poate simula rolul iubitei / logodnicei perfecte pentru orice partener!

Noua dramă tvN „Love In Contract” a dezvăluit un teaser interesant!

„Love in Contract” este o nouă comedie romantică despre o firmă care oferă soții false persoanelor singure care au nevoie de parteneri pe care să le aducă la întâlniri sociale, cum ar fi reuniuni școlare și cine pentru cuplurile căsătorite.

Park Min Young va juca rolul unei soții profesioniste angajate, Choi Sang Eun, care se trezește prinsă între Jung Ji Ho (Go Kyung Pyo) – cu care are un contract exclusiv pe termen lung pentru luni, miercuri și vineri – și un nou client. Kang Hae Jin (Kim Jae Young) care semnează un contract cu ea pentru marți, joi și sâmbătă.

Clipul teaser o arată pe Choi Sang Eun preluând diferite roluri pentru a deveni soția perfectă pentru clienții ei. Ea reușește să se transforme într-o noră politicoasă în fața familiei clientului ei și, de asemenea, are cea mai bună prezență în timpul întâlnirilor de afaceri.

Cu o voce strălucitoare și profesionistă, Choi Sang Eun spune că se va căsători cu clienții ei pentru a-i ajuta să obțină moștenirea, să-și întâlnească familia, să-și atingă obiectivele de afaceri și să-i îndeplinească dorințele bunicii bolnave. Ea arată complet relaxată, de parcă ar fi făcut asta de multe ori, susținând: „Mă voi căsători cu tine fără dragoste”, intrigând publicul asupra transformărilor ei versatile ca soție angajată.

Serialul are premiera pe 21 septembrie.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s