YG Entertainment lansează un alt răspuns scurt la zvonurile despre relația lui Jennie și V din BTS

YG Entertainment Releases Another Brief Response To Jennie And V’s Dating Rumors

YG Entertainment a făcut încă o dată un scurt comentariu referitor la zvonurile despre relația despre Jennie din BLACKPINK și V din BTS.

La începutul lunii mai, s-au iscat zvonuri că Jennie și V se văd, după ce o fotografie făcută pe Insula Jeju, în care apar două persoane asemănătoare cu idolii, s-a răspândit în comunitățile online. La acea vreme, YG Entertainment a comentat pe scurt că nu are nimic de spus în legătură cu această problemă.

Zvonurile au reapărut recent din cauza unei fotografii care a circulat online pe 23 august, cu persoane care seamănă cu cei doi la un salon de coafură, fiind cunoscut faptul că BLACKPINK va pleca către Statele Unite la o zi după plecarea lui V la New York, pe 24 august.

Ca răspuns la rapoarte, o sursă de la YG Entertainment a comentat pe scurt: „BLACKPINK va pleca din țară pe 25 august și grupul va fi ocupat cu un program încărcat în Statele Unite, inclusiv spectacolul MTV Video Music Awards, precum și activități promoționale, pentru al doilea lor album complet.”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s