Coreea de Sud tocmai a inaugurat cea mai mare cafenea (+ poze)

Proiectul imobiliar „P.ark (Platform Ark for Creators)” deține în prezent cea mai mare cafenea din Coreea de Sud. Acesta este situat în Yeongdo, Busan.

Cafeneaua este situată de la etajul 4 până la etajul 5 al clădirii, realizată cu elemente speciale și un interior minimalist, având un amestec de concepte urbane, naturale și industriale. Spațiul are pereți de sticlă în toate părțile pentru a le oferi oamenilor o vedere clară a oceanului de sus. Spatiul interior a fost realizat cu scopul de a aduce peisajul exterior în interiorul clădirii cu ajutorul sticlei, oferind acces usor cu vedere la mare.

Mișcarea de aglomerație dintr-o cafenea se integrează cu vederea naturală din exterior. Pentru a minimiza diviziunea creată de pereți, structura interioară a fost realizată cu suficient spațiu pentru a modifica suprafețe mari în secțiuni separate – decorate cu forme similare de mobilier Aceste secțiuni variază de la expoziții, saloane, zone cu produse de patiserie și multe altele.

Cafeneaua are un aspect mai natural pentru a imita natura lui Yeongdo. Iluminatul seamănă cu norii, formele scaunului de pe scară reprezintă picături de apă, iar mobilierul din piatră reprezintă elemente sedimentare precum rocile din Taejongdae în Yeongdo.

În general, cafeneaua își propune să le ofere oamenilor o privire mai atentă asupra frumuseții din Yeongdo, Busan.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s