Go Kyung Pyo devine clientul misterios al lui Park Min Young în “Love In Contract”

Go Kyung Pyo Turns Into Park Min Young’s Client Who Is Veiled In Mystery In “Love In Contract”

K-Drama “Love In Contract” oferă noi imagini cu personajul lui Go Kyung Pyo, un client chipeș și misterios ce va juca rolul de iubit al lui Park Min Young.

“Love In Contract” este o nouă comedie romantică despre o firmă care oferă soții false persoanelor singure care au nevoie de parteneri pe care să le aducă la întâlniri sociale, cum ar fi reuniuni școlare și cine pentru cuplurile căsătorite.

Park Min Young va juca rolul unei soții profesioniste angajate, Choi Sang Eun, care se trezește prinsă între Jung Ji Ho (Go Kyung Pyo) – cu care are un contract exclusiv pe termen lung pentru luni, miercuri și vineri – și un nou client. Kang Hae Jin (Kim Jae Young) care semnează un contract cu ea pentru marți, joi și sâmbătă.

Jung Ji Ho este un client vechi al lui Choi Sang Eun. Cei doi au fost căsătoriți prin contract de cinci ani și, în ciuda faptului că el a petrecut lunile, miercurile și vinerile cu ea, identitatea lui este acoperită de mister. Nu există detalii despre jobul, hobby-ul și personalitatea lui.

Echipa de producție a lansat primele fotografii ale lui Jung Ji Ho, care este îmbrăcat într-un costum impecabil. El emană o atitudine calmă și atentă cu privirea lui serioasă.

“Love in Contract”  are premiera pe 21 septembrie.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s