Leeseo din IVE își exprimă afecțiunea față de melodia „LOVE DIVE” și altele

IVE’s Leeseo Shares Affection For Group’s Hit Song “LOVE DIVE,” Her Desire To Keep Growing, And More

Artista a participat la un pictorial realizat de revista Marie Claire!

Cea mai tânără membră a grupului IVE, Leeseo, a avut ocazia de a participa la o ședință foto individuală pentru ediția revistei din luna septembrie. După ce și-a arătat farmecul angelic și a pozat adorabil purtând diverse accesorii, aceasta a luat parte la un interviu, unde a discutat despre succesul trupei după lansarea melodiilor „LOVE DIVE” și „After LIKE”.

În cadrul interviului, Leeseo a ales melodia „LOVE DIVE” ca fiind reprezentativă pentru trupa IVE și a explicat motivul: „Pe măsură ce timpul trece, afecțiunea mea față de această melodia crește. Sunt foarte mulți oameni care ne recunosc după această piesă. Personal, sunt mulțumită de interpretarea ei, iar versurile sunt bine exprimate, în concordanță cu subiectul narcisismului.”

În ceea ce privește lucrurile pe care vrea să le învețe sau experimenteze în continuare, Leeseo a spus: „Vreau să învăț să compun versuri pentru melodiile IVE. De asemenea, vreau să mă perfecționez.”

Aceasta a mai spus că iubește titlul de maknae a trupei și a adăugat: „Vreau să prezint o imagine diferită pe scenă. În loc de imaginea pe care o cunosc fanii deja, vreau ca fiecare evoluție să fie gravată cu o imagine care depășește tiparele! Îmi doresc să evoluez și să cresc împreună cu lansările trupei IVE.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s