O presupusă poză făcută în casa lui V din BTS împreună cu Jennie din BLACKPINK îngrijorează fanii

BTS V & BLACKPINK JENNIEs New Photo Allegedly Taken at Vs House Makes Fans Worry

Apariția unei noi fotografii cu V și Jennie îi face pe fani să se întrebe dacă nu cumva telefonul unuia dintre cei doi a fost piratat.

Fanii sunt îngrijorați că tot apar online noi fotografii ale așa-zisului cuplu format de V și Jennie.  Pe 25 august, o nouă poză cu Jennie și V, din casa lui V, a fost distribuită online de un utilizator de Twitter, care a distribuit și o altă fotografie cu cei doi pe 24 august. 

În fotografia recent distribuită, Jennie și V sunt îmbrăcați în haine confortabile – ambii purtând tricouri  albe simple și pantaloni lejeri– și fac împreună un selfie în fața unei oglinzi care a fost adesea văzută în postările anterioare ale lui V.

Utilizatorul Twitter a mai dat de înțeles că fotografia a fost dezvăluită de altcineva, menționând în mod curios și un nume – „Lee Joo-hyung”.

Zvonurile despre relația lui Jennie și V au început atunci când cele două superstaruri K-pop ar fi fost văzute în insula Jeju în luna mai, într-o mașină. La acea vreme, mulți au fost convinși că fotografia a fost photoshopată – până când o altă fotografie nemaivăzută cu Jennie și V făcută la un salon de înfrumusețare a fost distribuită online pe 24 august.

Deocamdată agențiile YG și HYBE nu au oferit niciun comunicat cu privire la poza distribuită în data de 25 august.

Sursa

 

Publicitate

4 gânduri despre „O presupusă poză făcută în casa lui V din BTS împreună cu Jennie din BLACKPINK îngrijorează fanii

  1. Roxi

   faza e ca pe noi nu ne afecteaza cu nimic , dar publicul din coreea e tacanit rau de tot . odata cu confirmarea acestei relatii amandoi isi vor pierde o parte din fani . sunt multe fete ,dar si baieti care traiesc o adevarata fantezie cu biasul lor , iar odata ce acestia intra intr-o relatie ei au impresia ca viata lor sta pe loc iar interesul pentru ei e absent total , ei simt ca si cum ar fi inselati la propriu :)) . suna exagerat , dar chestia asta mi-a fost confirmata de multi prieteni care traiesc in coreea .

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s