Lee Seung Gi și Lee Se Young au o relație specială de proprietar/chiriaș în noua lor comedie romantică

Lee Seung Gi And Lee Se Young Aren’t Your Ordinary Landlord And Tenant In New Rom-Com Drama

K-Drama “Love According to the Law” a dezvăluit posterele principale!

Bazat pe romanul web de succes cu același nume, “Love According to the Law” este o comedie romantică despre Kim Jung Ho, un fost procuror genial, tranformat în proprietar libertin, și Kim Yu Ri, avocata excentrică care devine noul său chiriaș. după ce deschide o „cafenea de drept” în clădirea lui. Serialul marchează reunirea foarte așteptată a lui Lee Seung Gi și Lee Se Young, care au jucat împreună în drama de succes „Hwayugi” în urmă cu patru ani.

Noile postere evidențiază două laturi foarte diferite ale duo-ului, care se cunosc de 17 ani ca prieteni.

Într-un poster, perechea formează un cuplu perfect, în timp ce vă urează bun venit la noua cafenea de avocatură a lui Kim Yu Ri, unde ea este o avocată prietenoasă de cartier și oferă consiliere oamenilor obișnuiți, cărora le explică legea într-un mod ușor de înțeles. .

În timp ce Kim Yu Ri îi toarnă lui Kim Jung Ho o ceașcă de cafea cu un zâmbet cald și primitor, legenda spune: „Pentru prețul unei cești de cafea… O să vă ascult îngrijorările.”

Cel de-al doilea poster surprinde comic natura haotică a relației dintre cei doi prieteni vechi, în timp ce paginile unui contract zboară peste tot în jurul lor.

În calitate de proprietar al lui Kim Yu Ri, Kim Jung Ho ar trebui să fie cel cu putere în relația lor. Însă felul în care Kim Yu Ri stă deasupra lui, cu un genunchi aplecat susținut pe scaun, arată clar că chiriașul este cel care ține în mod neașteptat toate sforile în raporturile de putere.

“Love According to the Law” are premiera pe 5 septembrie. Dacă ați ratat teaserul său video, îl puteți să îl vedeți puțin mai jos:

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s