[CCC] Kris iese din închisoare + revine pe rețelele de socializare

Articol: Kris care a violat o minoră, eliberat din închisoare?… reia SNS”

Sursa: TV Report

Fostul membru EXO Kris (Wu Yifan) a fost eliberat din închisoare.

Potrivit portalului de pres[ chinezesc Zhongcheng TV din Taiwan, noi fotografii cu Kris au fost postate pe Facebook, după arestarea sa anul trecut pentru agresiune sexuală.

Kris a fost găsită vinovat de un tribunal chinez anul trecut pentru că a ademenit și a atacat o stagiară minoră pretinzând că a ajutat-o cu debutul în industria divertismentului. El a fost închis în închisoarea Chaoyang din Beijing, dar pe 28 iulie trecute și-a schimbat fotografia de profil pe Facebook și a încărcat o nouă fotografie pe Instagram pe data de 10 august, cu spatele la cameră ținând o placă de snowboard.

Drept urmare, mass-media chineză și internauții cred că Kris și-a ispășit deja sentința și a fost eliberat din închisoare. În plus, fanii speculează că fostul idol își dorește revenirea.

Kris și-a făcut debutul cu EXO în 2012 și a părăsit grupul în 2014 și de atunci lucrează ca actor și  cântăreț în China. El a fost arestat anul trecut, după ce s-a dezvăluit că a băut cu o  stagiară minoră noaptea târziu, după care a ademenit-o sub pretextul audițiilor și întâlnirilor cu fanii, și a fost dat afară din industria chineză de divertisment.

Seb Vettel Propagandist: Poate cineva să-mi spună cum tratează sistemul de justiție din China astfel de cazuri? Sau cât de fiabile sunt? Evident, corupția este corupție, dar cum arată în general condamnarea pentru persoanele de profil înalt, dacă există?

On My Knees for ME JOHNNY SUH : Nu a fost găsit vinovat, a fost arestat fără proces. Nu sunt sigur dacă a înțeles asta acum.

Fanii Cinnamoroll Kwangya: Știi cumva dacă chiar îl investighează ? Se pare că l-au lăsat să plece doar pentru că oamenii au uitat de el. 

Lemon On My Knee:  Am crezut că l-au arestat pentru că au considerat exista un  risc să fugă.

Role Model: Model de urmat pentru idolul tuturor grupurilor de băieți

 

Sursa

3 gânduri despre „[CCC] Kris iese din închisoare + revine pe rețelele de socializare

  1. jinsuke

    Eu sunt fericit ca a fost eliberat. A fost arestat inante ca procesul sa se incheie, plus ca au aparut cateva dovezi ca i-ar fi fost inscenate celalate acuzatii, Iar daca chiar a gresit, nu stiu ce sa spun.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s