Kim Jae Young e un chaebol care îi cere lui Park Min Young să fie mireasa lui falsă “Love In Contract”

Kim Jae Young Is A Chaebol Heir And A-List Star Who Wants Park Min Young To Be His Fake Wife In “Love In Contract”

Kim Jae Young preia rolul unui chaebol chipeș în “Love In Contract”.

“Love In Contract” este o nouă comedie romantică despre o firmă care oferă soții false persoanelor singure care au nevoie de parteneri pe care să le ia la întâlniri sociale, cum ar fi reuniuni cu colegii de școală și cine pentru cuplurile căsătorite.

Park Min Young va juca rolul unei soții false profesioniste, Choi Sang Eun, care se trezește prinsă între clientul de lungă durată Jung Ji Ho (Go Kyung Pyo) – cu care are un contract exclusiv pe termen lung pentru luni, miercuri și vineri – și noul venit Kang Hae Jin (Kim Jae Young), care vrea să semneze un contract cu ea pentru marți, joi și joi.

Fiul cel mai mic al unei familii de chaeboli, Kang Hae Jin este un fost idol care a devenit unul dintre cei mai populari actori din Coreea. Nu numai că a furat inimile din toată țara, dar acum este un superstar global care este faimos și în străinătate. Cu toate acestea, când începe să se răspândească un zvon care o pune pe vedetă într-un loc dificil, Kang Hae Jin apelează la Choi Sang Eun în căutarea unei căsnicii false.

În imaginile nou lansate din drama viitoare, Kang Hae Jin emană aura unui superstar în timp ce își trăiește viața de zi cu zi. Deoarece trebuie să aibă grijă de pielea lui în fiecare zi, el este fotografiat folosind măști pentru ochi în timp ce se îndreaptă spre mașină într-o parcare.

În ultima fotografie, actorul pare la fel de relaxat și atunci când apare la știri pentru a-și promova unul dintre filmele sale, îmbrăcat într-un costum elegant.

Producătorii filmului „Love in Contract” au spus că „Kim Jae Young va afișa o mare varietate de farmece [în dramă]. Nu numai că va arăta latura plină de farmec a personajului său ca celebritate, ci și farmecul lui imprevizibil și răutăcios.

În special, Kim Jae Young va mișca inimile spectatorilor, afișând o alură sexy letală și farmecul neașteptat al unui bărbat mai tânăr care se comportă diferit doar în jurul lui Park Min Young”, au continuat ei. „Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare evoluția lui.”

Mai avem de așteptat să îi cunoaștem noul personaj până pe 21 septembrie.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s