Sungjae din BTOB și Chaeyeon din DIA își arată chimia în noile instantanee ale K-Dramei „Golden Spoon”

K-Drama „Golden Spoon” incită publicul cu imagini noi ale cuplului format din vizualii Sungjae din BTOB și Chaeyeon din DIA.

Bazat pe webtoon-ul cu același nume, „Golden Spoon” este o nouă dramă despre un elev născut într-o familie săracă care folosește o lingură magică de aur pentru a schimba soarta cu un prieten născut într-o familie bogată. Yook Sungjae va juca rolul lui Lee Seung Chun, elevul care speră să-și schimbe viața cu lingura de aur, în timp ce Jung Chaeyeon o va interpreta pe Na Joo Hee, o fată dintr-o familie de chaeboli cu ​​o inimă de aur care visează la o viață obișnuită.

Deși familia lui nu are mulți bani, Lee Seung Chun reușește să intre într-un liceu privat extrem de prestigios datorită inteligenței sale extraordinare. Cu toate acestea, după ce intră în școala de elită, el gustă din amărăciunea societății de clasă, râvnind la viața privilegiată a colegilor săi.

Na Joo Hee este o moștenitoare chaebol care în ciuda privilegiilor de care se bucură rămâne centrată cu valori puternice și o pasiune acerbă pentru dreptate. Împotriva propriilor ei dorințe, familia ei a forțat-o să se logodească  fără dragoste cu colegul Hwang Tae Yong (interpretat de Lee Jong Won).

În imaginile nou lansate din drama viitoare, Lee Seung Chun și Na Joo Hee se întâlnesc ca angajați cu jumătate de normă la un magazin universal. Pe măsură ce se apropie, între cei doi, care provin din lumi complet opuse, începe să se dezvolte o tensiunea romantică.

 “Golden Spoon”  are premiera pe 23 septembrie.


Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s