Cha Eun Woo din ASTRO se află în discuții pentru a juca într-o nouă dramă

ASTRO’s Cha Eun Woo In Talks For Webtoon-Based Romance Drama

Cha Eun Woo din ASTRO este în discuții pentru o nouă dramă romantică!

Pe 16 august, TV Daily a anunțat că Cha Eun Woo va interpreta rolul personajului masculin principal al dramei „A Good Day to be a Dog” (titlu aflat în lucru), care este adaptată după un webtoon cu același nume. Pentru a răspunde raportului media, o sursă a agenției Fantagio a dezvăluit: „A Good Day to be a Dog” este unul dintre proiectele pe care acesta îl revizuiește, însă nimic nu a fost decis.”

Bazat pe un webtoon cu același nume, „A Good Day to be a Dog” este o dramă romantică despre o femeie care vrea să înlăture blestemul pus asupra ei, acela de a se transforma în câine în fiecare zi la apus, și un bărbat căruia îi este frică de câini. În webtoon, blestemul lui Han Hae Na, care a fost de multe generații în familia sa, face ca persoana blestemată să se transforme în câine de fiecare dată când sărută un bărbat. Personajul masculin principal, Jin Seo Won, pe care Cha Eun Woo l-ar putea interpreta, îi este frică de câini din cauza unui accident din trecut pe care nici măcar el nu și-l poate aminti.

Înainte, Cha Eun Woo a jucat în numeroase proiecte de succes precum, „My ID Is Gangnam Beauty”,  „Rookie Historian Goo Hae Ryung” și „True Beauty”. Recent, actorul a terminat de filmat pentru viitoarea sa dramă, „Island”. De asemenea, acesta este în discuții pentru a juca în dramele „This Relationship Is Uncontrollable” (titlu literal) și „Dak Gang Jeong” (titlu provizoriu).

Pentru mai multe informații urmăriți blogul în continuare!

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s