Wonwoo din Seventeen împărtășește gânduri despre aspirațiile sale, mentalitatea pozitivă și altele

SEVENTEEN’s Wonwoo Describes How He Maintains A Positive Mindset, Why His Personal Aspirations Stem From The Group, And More

Idolul a participat recent la un pictorial organizat de revista Esquire!

În cadrul interviului care a urmat după realizarea ședinței foto în stilul alb-negru, Wonwoo din Seventeen a fost invitat să ia parte la un interviu, pentru a-și împărtăși gândurile cu fanii.  Primul subiect abordat de acesta a fost diferența dintre activitățile în grup și cele individuale. Idolul a remarcat: „Când am pozat pentru revista Esquire anul trecut în noiembrie, am fost alături de Vernon, S.Coups și Mingyu, așa nu am spus mare lucru cel mai probabil. Din moment ce colegii mei vorbesc coerent și spun lucruri bune, chiar dacă eu nu spun nimic, nu cred că există vreun gol în interviu. Asta mă face să mă simt confortabil.”

Mai apoi, a continuat spunând: „Din moment ce sunt doar eu astăzi aici, simt un anume sentiment de responsabilitate. Mă tot gândesc că ar trebui să fac treabă bună, deoarece toți ochii sunt ațintiți asupra mea.”

După ce a spus câteva cuvinte despre conținutul pe care îl creează pe YouTube prin intermediul jurnalului său video personal numit „Wonwoo’s Diary”, idolul a fost întrebat despre videoclipurile care se află în aria sa de interes în timp de filmează, fără a lua în considerare bugetul alocat sau programul de muncă. Wonwoo a ales videoclipurile muzicale și a explicat: „Îmi doresc să filmez într-o atmosferă de scurtmetraj asemenea unei povești.”

Apoi a adăugat: „Când munceam pentru producerea melodiei „Circles” a celui mai recent album „SECTOR 17”, mă gândeam că ar fi distractiv să filmez un videoclip muzical pentru piesă. Mingyu este de asemenea foarte interesat de videoclipuri, exact ca mine, așa că am discutat despre filmarea unui astfel de videoclip muzical pentru subunitatea hip hop, dar nu a funcționat ideea.”

Întrucât trupa Seventeen este alcătuită din mulți membri (13) care se află mereu împreună, Wonwoo a fost întrebat dacă simte vreodată nevoia de a sta singur. Acesta a răspuns: „Cu siguranță că am avut aceste gânduri. E la fel ca și cu familia alături de care ai trăit toată viața ta. Lucrul care este ca o ușurare pentru mine este că am decis să ne respectăm intimitatea unul altuia și să muncim constant pentru a ne respecta promisiunea. Suntem atenți. Lucrăm împreună de peste șapte ani, astfel că am ajuns într-un punct în care ne înțelegem doar privindu-ne unul pe celălalt. Cred că este foarte important să nu depășim limitele impuse de fiecare.”

După aceea, artistul a fost întrebat despre secretul său în a-și menține o mentalitate pozitivă, iar el a explicat: „Nu este chiar un secret, dar cred că factorul important este acela de a avea în jurul tău oameni care emană energie pozitivă. Excluzând membrii trupei,dar abia am în jurul meu mulți oameni îngândurați, fie că sunt dansatorii noștri sau fac parte din personalul agenției. Toată lumea de aici zâmbește mult și e amabilă. Chiar și când există momente dificile, se creează o atmosferă liniștitoare. De aceea, cred că este corect să spun că am devenit mai pozitiv datorită mediului înconjurător.”

Cel de-al patrulea album al trupei, „Face The Sun”, surprinde mesajul puternic al dorinței de a deveni asemenea soarelui. Wonwoo a fost întrebat despre semnificația soarelui în acest context, întrebare la care a răspuns imediat: „Face referire la o influență mare și puternică. Albumul exprimă dorința de a avea influență bună asupra multor oameni, fiind mai presus decât dorința de a fi popular.”

Acesta a continuat spunând: „Am muncit foarte mult până în prezent, iar ca rezultat, am avut multă dragoste. Însă nu ne vom opri aici. Avem o mulțime de laturi pe care vrem să le arătăm. Cred că vă puteți da seama că aspirațiile, lăcomia și ambiția pot fi comparate cu soarele.”

Pe lângă obiectivele de viitor ale grupului, idolul a fost întrebat despre aspirațiile sale personale. El a spus: „Mi-aș dori să fac visele celor din jurul meu să devină realitate. Dacă oamenii pe care îi văd constant sunt fericiți și se distrează, atunci cred că voi fi și eu fericit. Dacă Seventeen a decis să fie soarele, este corect din partea mea să mă potrivesc trupei pentru a străluci.”

Spre final, Wonwoo a descris modul în care își „desenează” viitorul spunând: „Este greu să vorbesc despre viitor în timp ce exclud Seventeen. M-am gândit la acest lucru încă de când aveam 16 ani. Când mi-am reînnoit contractul la începutul anului, mă gândeam adesea că o persoană de succes devine una pe lungă durată. Cred că ar fi ideal dacă aș putea să mă ocup de promovarea muzicii într-un mod plăcut. Aș prefera să facem acest lucru împreună, nu singuri.”

În prezent, trupa Seventeen se află în America de Nord, într-un turneu mondial numit „BE THE SUN”, având concerte viitoare în Fort Worth, Chicago, Washington și alte orașe.

sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s