Soojin, fostă membră (G)I-DLE, dezvăluie rezultatele procesului împotriva persoanei care a acuzat-o de hărțuire

Reprezentantul legal al lui Soojin a lansat o declarație cu privire la proces!

Choi Seung Hwan de la firma de avocatură Barun Law LLC din Seul a lansat o declarație în data de 8 septembrie cu privire la procesul lui Soojin. Fosta membră (G)I-DLE a părăsit trupa în luna august a anului 2021, după ce a fost acuzată de hărțuire în școală. De asemenea, a părăsit agenția Cube Entertainment.

Mai jos aveți anunțul:

La începutul anului trecut, un membru de familie al unei foste colege de clasă din gimnaziu al domnișoarei Seo a dezvăluit pe rețelele sociale că domnișoara Seo și-a hărțuit colega. Cu privire la aceste acuzații, domnișoara Seo a răspuns că nu a fost niciodată implicată în vreun act de hărțuire, deși a recunoscut că a folosit cuvinte dure într-o ceartă prin mesaje cu colega menționată anterior. Când cele două s-au întâlnit, domnișoara Seo și-a cerut scuze pentru limbajul său din timpul disputei.

Cu toate acestea, domnișoara Seo nu a folosit niciodată violența și nu a luat bani cu forța (ori alte bunuri) de la colega ei de clasă, așadar nu poate să admită sau să își ceară scuze pentru asemenea acuzații. În timpul primului an de școală generală, când se presupune că domnișoara Seo și-a hărțuit colegii, aceasta a fost găsită „nevinovată” de către Comitetul Autonom pentru Combaterea Violenței în Școli și s-a descoperit că ea însăși a fost victima hărțuirii colegilor săi mai mari.

Încă din gimnaziu, domnișoara Seo a fost mai interesată de muzică și dans decât de notele din școală. A fost implicată într-un incident de bullying, însă a fost găsită nevinovată și i s-a oferit un „avertisment” întrucât s-a descoperit că a fost victimă. În afară de acest incident, nu a fost niciodată subiectul vreunei măsuri disciplinare pentru violență în școli.

Domnișoara Seo a făcut o plângere penală împotriva fostei colege de clasă care a răspândit aceste acuzații pe rețelele sociale, cu scopul de a pune capăt controversei prin proceduri legale, însă poliția a încheiat ancheta declarând că afirmațiile făcute de fosta colegă de clasă ar putea fi adevărate din perspectiva sa. De asemenea, nu au fost găsite intenții de fraudă.

Cu privire la acest caz, nu există dovezi care să confirme evenimentele în afară de declarațiile contradictorii ale părților relevante. În aceste circumstanțe, domnișoara Seo a ajuns la concluzia că nu este posibil să verifice acuzațiile făcute online prin proceduri legale. După ce a discutat cu reprezentanții legali, a decis să nu continue în instanță. Deși aceasta se găsește într-o situație delicată pentru a-și clarifica poziția, consideră că este necesar să își facă curaj pentru a-și explica situația, indiferent de cât de mult ar părea că încearcă să găsească scuze, de dragul fanilor care au susținut-o și al celor răniți de acțiunile ei din trecut.

Domnișoara Seo înțelege cât de rănită emoțional a fost fosta sa colegă de clasă, indiferent dacă acuzațiile sunt adevărate sau nu, și își cere scuze celor care au fost dezamăgiți de cuvintele dure pe care le-a folosit în gimnaziu. De asemenea, își cere scuze fanilor care au susținut-o și persoanelor care s-au arătat dezamăgite.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s