Han Ji Hyun se transformă într-o majoretă într-un poster pentru viitoarea comedie romantică în care joacă

Han Ji Hyun Is A Rookie Cheerleader Running Toward Her Dream In Poster For Upcoming Rom-Com

Han Ji Hyun este o majoretă începătoare care alergă spre visul ei într-un poster pentru viitoarea comedie romantică “Cheer Up”.

„Cheer Up” este o nouă comă romantică de tip mister despre o echipă a cărei glorie a apus de mult și acum este pe punctul de a se destrăma.

Han Ji Hyun va juca rolul lui Do Hae Yi, membră începătoare a echipei Theia de la Universitatea Yeonhee, care are o personalitate veselă, în ciuda faptului că se confruntă cu dificultăți acasă. Bae In Hyuk îl va juca pe căpitanul adesea neînțeles al Theia, Park Jung Woo, care este un romantic la suflet, în timp ce Kim Hyun Jin îl va juca pe colegul începător Jin Seon Ho, un elev bogat și frumos care a mers mereu pe calea elitei în viață.

Posterul surprinde o scenă pentru echipa de majorete a colegiului, care este plină de entuziasm și energie tinerească. Vitalitatea echipei de majorete de pe scenă, precum și mulțimea entuziastă de dedesubt captează atenția spectatorilor. Atitudinea majoretei cu mâna întinsă întinsă spre cerul albastru pare să o facă să pară că strigă: „ Cheer Up!” (Înveseește-te) tuturor.

„Cheer Up” va înfățișa prima dragoste din toată inima a tinereții, precum și bucuria entuziasmantă și pasiunea performanțelor echipei de majorete.

Serialul are premiera în 3 octombrie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s