Ren vorbește despre desființarea NU’EST, avantajele și dezavantajele promovării solo, farmecul muzicalului și multe altele

Ren Opens Up About NU’EST’s Disbandment, Pros And Cons Of Promoting Solo, The Charm Of Musicals, And More

Fostul membru NU’EST Ren a vorbit despre activitățile sale actuale și despre viitorul său ca artist solo într-un nou interviu!

După 10 ani de promovări, NU’EST s-a desființat la începutul acestui an și a lansat un ultim album, „cel mai bun”, intitulat „Needle & Bubble”. Acum, Ren a atins un punct de cotitură în cariera sa, mergând înainte ca artist solo. Deja el a jucat în muzicalurile  „Jamie”, „Hedwig” și „Bungee Jumping of Their Own” și va începe să cânte în „The Three Musketeers”, în această lună.

Într-un interviu recent pentru News1, Ren a vorbit despre desființarea NU’EST, avantajele și dezavantajele promovării ca artist solo, cum a început să apară în muzicaluri, de ce și-a păstrat numele de scenă și multe altele!

În ceea ce privește decizia dificilă de a se despărți de NU’EST și de fosta sa agenție PLEDIS Entertainment, Ren a comentat: „Incluzând perioada când eram stagiari, am petrecut 12 ani cu membrii mei. Au fost mai mult cu ei decât cu familia mea. Au fost atât de multe părți bune, dar au fost diverse circumstanțe și am zis că ne-am protejat echipa pentru o lungă perioadă de timp, așa că am decis să mergem solo.”

Ren a continuat: „Ca să fiu sincer, nu a trecut mult timp de când am început să promovăm după ce ne-am făcut cunoscuți, așa că știu că fanii au regretat cu adevărat. Când mă gândesc la asta, îmi cer scuze, dar toți membrii aveam lucruri pe care am vrut să le facem individual, așa că am decis să ne respectăm unul pe altul. Nu am niciun regret în legătură cu decizia mea.”

El a adăugat că, în timpul procesului de luare a deciziilor, toți membrii și-au arătat sprijinul reciproc pentru demersurile solo ale celuilalt și a adăugat: „Sper cu adevărat că toată lumea se descurcă bine și, deși suntem pe propriile drumuri în acest moment, dacă se ivește ocazia, sper că va fi o zi când săs ne putem reuni din nou cu toții.”

Reflectând la diferențele dintre promovarea într-un grup și ca artist solo, Ren a spus: „Este mai multă singurătate decât mi-am imaginat. Când am promovat într-o echipă, indiferent unde mergeam, eram cei cinci împreună și ne distram în timp ce împărtășemm chiar și cele mai mici lucruri. Acum, singurii oameni cu care pot vorbi sunt membrii personalului meu, așa că este diferit.”

El a adăugat: „Și pe scenă, când sunt cu membrii mei, ne putem sprijini unul pe celălalt și există o energie pe care o degajă echipa, dar acum că sunt singur, simt un gol în acest sens”.

Cu toate acestea, Ren a dezvăluit câteva avantaje, spunând: „Când promovam ca echipă, exista o promisiune în rândul membrilor, așa că am fost puțin precaut să fac orice care m-ar face să ies în evidență. A fost dificil să evadez din coregrafia noastră desemnată și din poziția mea desemnată, dar acum că merg singur pe scenă, mă pot exprima după pofta inimii, astfel încât simt un sentiment de libertate.”

În ciuda deschiderii unui nou capitol ca artist solo, Ren nu și-a schimbat numele de scenă. Când a fost întrebat de ce, Ren a răspuns: „Deși credeam că vreau să folosesc numele meu de naștere Choi Min Ki pentru a promova, am promovat timp de 10 ani cu numele Ren, așa că m-am gândit că fanilor le-ar putea fi numele necunoscut dacă îl schimb brusc. Cred că am putut promova până acum pentru că aveam numele Ren, așa că am vrut să păstrez numele. Dacă ajung să joc în viitor, nu știu ce se va întâmpla, dar deocamdată vreau să-l protejez pe Ren.”

Imediat după ce s-a despărțit de fosta sa agenție, Ren a participat la diferite muzicaluri și a fost întrebat dacă a fost întotdeauna interesat de ele. „Este un domeniu pe care mi-am dorit întotdeauna să-l încerc”, a răspuns Ren. „Oamenii din jurul meu au spus că energia mea se va potrivi bine cu muzicalurie, așa că am fost curios și m-am întrebat: „Cum sunt ?” Atunci am avut ocazia să fac muzicalul „Jamie” și am ajuns să mă îndrăgostesc de farmecul lui. A fost fermecător să pot comunica cu membrii publicului în timp real și să îmi schimb replicile și tonul în fiecare zi, în funcție de emoțiile mele. De asemenea, mi-a plăcut că pot evolua cântând, dansând și jucând.”

Ren a salutat fanii, de asemenea, ca și cântăreț solo la „Listen Up” de la KBS, un concurs pentru topurile muzicale. Programul prezintă o luptă între producătorii de muzică și Ren a cântat cu Ryan Jhun, un producător de succes care a lucrat anterior cu NU’EST.

Artistul a spus: „Cred că „Listen Up” a devenit un început bun pentru artistul solo Ren. Mă bucur că prin show am reușit să prezint o imagine care nu a fost nici excesivă, nici tipică. Albumul meu este în prezent în lucru și ca artist solo, muzica mea va fi unică și plină de individualitate. Conceptele și ideile mele sunt nelimitate. Cred că voi putea prezenta o imagine diferită de Ren de la NU’EST, așa că aștept cu nerăbdare.”

În ceea ce privește ceea ce i-a dat puterea să ajungă atât de departe în carieră, Ren și-a ales imediat fanii. „Ca să spun sincer, fără fanii mei, nu aș fi putut să promovez. De aceea vreau să răspund și mai mult la tot ce se așteaptă. Fanii mei, familia și cunoștințele mei sunt forțe motrice mari pentru mine.”

Numele adorabil al clubului de fani al lui Ren este „Min Ki Jeok”, o combinație a numelui său de naștere „Min Ki” și „Ki Jeok”, care se traduce prin „miracol” în coreeană. Ren a explicat: „‘Min Ki Jeok’ surprinde semnificația dorinței de a crea miracole cu fanii mei.” El a dezvăluit că numele a fost gândit inițial pentru canalul său de YouTube, dar s-a gândit că ar fi sluper dacă ar fi folosit pentru numele clubului său de fani.

În cele din urmă, Ren a împărtășit ceea ce îl face cel mai fericit, spunând: „Sunt cel mai fericit când sunt pe scenă. De asemenea, simt fericirea în lucruri mici, cum ar fi comunicarea cu fanii, plecarea în vacanță cu familia și să mânânc lucruri delicioase.”

Noul muzical al lui Ren, „The Three Musketeers” va avea loc în perioada 16 septembrie – 6 noiembrie la Centrul Universal de Arte din Seul.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s