Lee Jung Jae și regizorul “Squid Game”, Hwang Dong Hyuk, scriu istorie la premiile Emmy

Lee Jung Jae And “Squid Game” Director Hwang Dong Hyuk Make History With Major Wins At 2022 Emmy Awards

Serialul “Squid Game” continuă să scrie istorie!

Premiile Emmy 2022 au avut loc pe 12 septembrie (ora locală) în Los Angeles, California, cu prezența starurilor din „Squid Game” Lee Jung Jae, Jung Ho Yeon, Park Hae Soo, Oh Young Soo și a regizorului Hwang Dong Hyuk.

Lee Jung Jae a devenit primul actor asiatic care a câștigat premiul pentru cel mai bun actor principal într-un serial dramă pentru rolul lui Gi Hun din „Squid Game”. 

După ce a mulțumit Academiei de Televiziune, Netflix, Hwang Dong Hyuk și echipei „Squid Game”, Lee Jung Jae a spus în coreeană: „Tututor celor care urmăresc din Coreea, prietenilor, familiei și celor mai dragi fani, vreau să împărtășesc această bucurie cu voi. Mulțumesc.”

Hwang Dong Hyuk a câștigat pentru cea mai bună regie pentru un serial dramă, câștigând împotriva regizorilor „Ozark”, „Severance”, „Succession” și „Yellowjackets”. Aceasta este prima victorie în această categorie pentru o dramă  care nu este în limba engleză.

Regizorul a spus în discursul său: „Oamenii îmi tot spun că am scris istorie, dar nu cred că am scris istorie de unul singur, pentru că voi ați fost cei care au deschis porțile pentru „Squid Game”, invitându-ne aici în această seară la Emmy. Trebuie să spun că toți am făcut istorie împreună. Sper cu adevărat ca „Squid Game” să nu fie ultimul serial non-englez care va fi aici la Emmy și, de asemenea, sper că acesta nu va fi nici ultimul meu Emmy. Voi reveni cu sezonul 2.”

„Squid Game” a fost, de asemenea, nominalizat la mai multe alte categorii, inclusiv categoria Serial dramatic remarcabil, Hwang Dong Hyuk pentru scenariu remarcabil pentru un serial dramă, Jung Ho Yeon pentru cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial dramă și Park Hae Soo și Oh Young Soo pentru rol secundar remarcabil ca actor într-un serial dramă.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s