Lee Hak Joo se va căsători

Lee Hak Joo To Tie The Knot With Non-Celebrity Girlfriend

Actorul Lee Hak Joo se va însura cu iubita lui non celebritate.

Pe 13 septembrie, agenția SM C&C a lui Lee Hak Joo a făcut o declarație oficială în care a anunțat că Lee Hak Joo se va căsători în luna noiembrie.

Citiți mai jos declarația oficială completă:

Aceasta este agenția SM C&C a actorului Lee Hak Joo.

Le mulțumim tuturor celor care au manifestat întotdeauna atât de multă dragoste și interes pentru actorul Lee Hak Joo, iar astăzi oferim vești speciale.

În noiembrie, Lee Hak Joo va începe un nou capitol în viața sa. Viitoarea mireasă nu este o celebritate și a promis că va fi tovarășa de viață a actorului Lee Hak Joo, bazat pe încrederea profundă și dragostea față de el.

Ceremonia de nuntă va avea loc în privat, la o adunare cu rudele apropiate. Vă cerem înțelegerea pentru că nu ați putut primi detaliile programului, astfel încât să-și poată împărtăși binecuvântările în liniște și cu evlavie.

Am dori să vă cerem sprijinul și interesul în continuare pentru actorul Lee Hak Joo, care își va continua viața ca șef de familie și ca un actor care își pune mereu inima în actorie.

Mulțumim.

Lee Hak Joo și-a făcut debutul prin filmul „Sweet Sorrow” în 2012. A primit recenzii favorabile pentru interpretările sale impresionante în drame precum „The World of the Married”, „My Name” și „Political Fever”.

Sincere felicitări viitorilor miri!

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s