Dansatoarea Honey J își anunță logodna și sarcina

Dancer Honey J Of “Street Woman Fighter” Announces Marriage And Pregnancy

Artista revine cu o veste neașteptată!

În data de 15 septembrie, Honey J, dansatoare a emisiunii „Street Woman Fighter”, și-a accesat contul de Instagram pentru a le da o veste neașteptată fanilor săi, anunțând faptul că se va căsători în curând și că este însărcinată! În ciuda faptului că nu a precizat identitatea logodnicului său, aceasta a postat o fotografie cu umbra cuplului lor.

În descriere, aceasta a scris:

„Bună! Sunt Honey J.

Nu sunt obișnuită să public astfel de postări lungi în acest mediu (online), așa că sunt puțin anxioasă. Cu toate acestea, am vrut să vă anunț în mod personal pe toți aceste cu aceste vești fericite pe care le-am aflat recent. Am vrut să împărtășesc această fericire cu voi, astfel că voi posta aceste lucruri cu atenție.

Eu, care am considerat că dragostea este un lucru de preț, am întâlnit o persoană care mă face să visez la un viitor împreună cu el, așa că ne-am făcut o promisiune pe viață. El este cineva care se gândește mult la mine și este plin de dragoste. Și eu îmi doresc să devin o astfel de persoană pentru el. Înainte de începerea noului an, ne vom organiza nunta și vom face acest pas spre viitorul nostru. Sper că îmi veți încuraja acest viitor alături de partenerul meu, alături de care mă simt atât de fericită. Vom trăi fericiți mult, mult timp.

De asemenea, îmi doresc să vă mai dau o veste bună. Nu cu mult timp în urmă, a apărut o nouă scânteie de viață între noi. Voi încerca să aduc pe lume această viață mică și prețioasă care mă face atât de bucuroasă cu toată sinceritatea și iubirea de care sunt capabilă. Chiar și în momentul în care scriu aceste lucruri, simt sentimente contradictorii de bucurie copleșitoare, dar și responsabilitate.

Sunt nespus de fericită că pot împărtăși această veste cu toți oamenii care mi-au arătat dragoste și sprijin, astfel încât pot învăța să fiu recunoscătoare în fiecare zi. În calitate de dansatoare neschimbată, îmi voi aduce mereu aminte de acest sentiment și voi răsplăti acest lucru și voi trăi într-un mod frumos. Cer mult sprijin și binecuvântări din partea voastră! Mulțumesc.”

Mai mulți idoli și vedete coreene s-au adunat în comentarii pentru a o felicita pe dansatoare, printre care se enumeră Yeoreum și Exy din WJSN, Ahin din MOMOLAND și Bora!

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s