Fanii i-au văzut pe Kim Woo Bin și Shin Min Ah împreună la Paris

[SBS Star] Fans Spot Kim Woo Bin ♥ Shin Mina on a Date in Paris

Kim Woo Bin și Shin Min Ah au fost pozați împreună la Paris, în timp ce petreceau timpul împreună relaxându-se ca niște turiști obișnuiți.

Pe 16 septembrie, câteva fotografii cu Kim Woo Bin și Shin Min Ah au fost încărcate pe rețelele de socializare. Fotografiile îi arată faptul că vedeeeel au călătorit împreună la Paris, Franța. Cei doi au fost fotografiați la terasa de pe trotuarul unei cafenele, stând unul lângă altul, fiecare uitându-se în telefon.

După spusele internauților, se pare  că Shin Min Ah și Kim Woo Bin căutau împreună informații turistice online, probabil dorind să viziteze câte ceva în Paris.

De asemenea, ei s-au relaxat urmărind strada și oamenii din jur,  bucurându-se de a fi în Paris, ca orice turist .

Cei doi nu păreau să se ascundă de lume și s-au purtat ca un cuplu normal,

Odată ce au terminat pauza, ei s-au ridicat de pe scaune și au mers pe stradă unul lângă altul spre următoarea lor destinație, uitându-se unul la altul zâmbind.

Se spune că fotografiile sunt făcute în Marais, un cartier istoric din Paris, cu un farmec special, care oferă și una dintre cele mai bune experiențe de cumpărături ale capitalei, plin de magazine de modă, dar și cu obiective turistice și restaurante.

După șapte ani de relație, cei doi par să se înțeleagă la fel de bine și ne bucurăm că se pot relaxa în Orașul Îndrăgostiților.

 

Sursa: sbs star

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s