SM Entertainment își cere iertare după ce l-a omis pe Doyoung din NCT 127 din pozele albumului

SM Apologizes + To Send Out Reprints After Accidentally Omitting NCT 127’s Doyoung From Album Group Photo

Agenția își cere iertare și revine cu o soluție.

În data de 15 septembrie, grupul NCT 127 a lansat oficial cel de-al patrulea album numit „2 Baddies”. După ce fanii au primit versiunea fizică Digipack comandată online, au realizat imediat faptul că membrul Doyoung lipsește din fotografia de grup atașată pe spatele albumului.

În data de 16 septembrie, agenția SM Entertainment a postat pe contul oficial de Twitter al trupei o declarație atât în coreeană, cât și în engleză, pentru a-și cere scuze în legătură cu incidentul. Cât despre fanii care au primit albume incomplete, acestora li se vor trimite versiunile actualizate.

Mai jos aveți declarația agenției:

Bună ziua! Suntem SM Entertainment.

Am confirmat faptul că imaginea membrului Doyoung a versiunii Digipack a albumului „2 Baddies” lipsește. Ne cerem scuze sincere atât fanilor, cât și lui Doyoung și ceilalți membrii pentru eșuarea în timpul verificării meticuloase în timpul procesului de creare a albumului.

După ce am verificat omiterea, am încercat să găsim o metodă prin care putem înlocui imaginea în albumul lansat ieri (15 septembrie). Din păcate, am aflat că este imposibilă anularea comenzilor care erau în procesul de trimitere deja. Albumul va fi printat din nou și va fi retrimis către persoanele care au primit versiune Digipack incompletă cât mai curând posibil. Detaliile vor fi anunțate separat imediat ce sunt finalizate. Încă o dată, ne cerem scuze fanilor pentru greșeală și neatenție.”

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s