KARA revine cu un nou album la aniversarea a 15 ani de la debut!

KARA Confirmed To Make Comeback For 15th Anniversary

Este oficial! Grupul KARA revine pentru aniversarea a 15 ani de la înființarea sa!

La începutul lunii iunie, mai mulți reprezentanți ai industriei au raportat că KARA se va reuni pentru un proiect special pentru a sărbători cea de-a 15-a aniversare.

Pe 19 septembrie, o sursă de la RBW, care deține acțiunile DSP Media, a confirmat: „KARA își va lansa albumul aniversar pentru al 15-lea an de la debut în noiembrie. Deoarece își prezintă albumul aniversar a 15-a de debut după ce s-au reunit pentru prima dată după ceva timp, intenționăm să-i susținem pe membriele KARA pentru ca acestea să își poată exprima dorința de a le face cadou fanilor la maxim.”

KARA și-a făcut debutul în 2007 și a lansat numeroase melodii de succes, inclusiv „Honey”, „Pretty Girl”, „Mister”, „Jumping”, „Lupin” și multe altele. În iunie, toate membrele s-au revăzut pentru a sărbători cea de-a 15-a aniversare a grupului și au postat pe Instagram fotografii adorabile pentru a le a mulțumi fanilor lor.

Acesta va fi primul album al lui KARA ca grup de la lansarea celui de-al șaptelea mini album „In Love” în mai 2015. Park Gyuri, Han Seung Yeon și Heo Young Ji se vor reuni cu fostele membre Nicole și Kang Ji Young, care s-a despărțit de grup în 2014, pentru acest nou album semnificativ. Se pare că grupul intenționează să apară în diferite emisuni pentru a-și promova noul album.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s