„Taeil merită mai bine” este noul hashtag în tendințe pe Twitter

NCT 127 React to '2 Baddies' MV

NCT 127 reacționează la videoclipul muzical „2 Baddies”!

SM Entertainment este acaparată de fani pentru tratamentul nedrept pe care îl primește Taeil din NCT 127 după postarea videoclipului muzical „2 Baddies”. Fanii au început să folosească „#TaeilMerităMaiBine” după lansarea reacției membrilor NCT la acesta. Taeil nu părea la fel de entuziasmat ca ceilalți membrii.

Fan: „În general aș fi spus că se gândește la altceva și că e drăguț, dar nu acum că știu că filmează asta după ce au filmat videoclipul muzical.

Fan: „Taeil a muncit la fel de mult ca și ceilalți membri, a fost acolo la filmări ca mai apoi scenele sale să nu fie incluse în videoclipul muzical… nu este drept din moment ce acesta este vocalistul principal.

Un fan a spus că durata apariței acestuia este de numai 7,4 secunde, în timp ce membrii mai „populari”, precum Taeyong și Jaehyun, apar 30, și, respectiv 23 de secunde. Ca urmare, fanii au creat un hashtag pentru a-l sprijini pe Taeil.

Un alt tweet i-a urmărit reacțiile din videoclip a spus că deși pare că idolul pare că nu e atent, ei știu că este supărat, spunând că acesta nu era în apele sale.

NCT Taeil

Un alt tweet, cu aproape 900 de like-uri a afirmat: „Nu are sens deloc ca Taeil să petreacă timp și efort, înregistrând aceste scene la ore târzii pentru ca mai apoi să fie decupate la 8 secunde chiar mai puțin. Cel mai recent videoclip al său (reel) are mai multe secunde decât durata apariției sale pe ecran.

În timpul revenirii cu piesa „Favourite”, Taeil a spus că este încântat de videoclipul muzical, ca mai apoi fanii să fie dezamăgiți de durata minimă a apariției sale pe parcursul acestuia.

sursa: kpopstarz

 

3 gânduri despre „„Taeil merită mai bine” este noul hashtag în tendințe pe Twitter

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s