5 drame dulci și aromatice despre cafea și cafenele

5 Sweet And Aromatic K-Dramas About Coffee And Cafes

Cultura cafelei și a cafenelelor în Coreea de Sud este una fascinantă. Cafenelele sunt locuri unde mărturisirile de dragoste, despărțirile și chiar flirtul au loc, astfel devenind prima locație pentru scenele din k-drame.

Cu greu găsești drame în care să nu implice o cafenea, însă sunt câteva drame care au ca subiect principal cafeaua sau cafenelele.

Luați-vă câte o cană cu ceai sau cafea și haideți să aflăm care sunt cele 5 drame pe care sigur o să doriți să le vizionați!

1.   Would You Like a Cup of Coffee?

Bazat pe o bandă desenată coreană, „Would You Like a Cup of Coffee?” îi are ca actori principali pe Ong Seong Wu și Park So Han în acestă dramă liniștitoare despre cafea. Drama are o acțiune foarte simplă ce îi implică pe Kang Go Bi (Ong Seong Wu), care vrea să aibă un job la o cafenea cu toate că Park Seok (Park So Han) nu are nevoie de un angajat. În timp ce lucrează la cafenea, Go Bi aude poveștile de viață a clienților.

Serialul  este perfect de vizionat atunci când cauți ceva să te înveselească. Este o  dramă relaxantă ce te va ține implicat în viața clienților și a diferitelor povești pe care ei le spun despre problemele și experiențele lor. Te vei regăsi în unele personaje, ceea ce te va apropia și mai mult ele! Ong Seong Wu și Park So Han sunt duo-ul perfect care vă va induce o atmosferă relaxată.

  1. Coffee Prince

Drama „Coffee Prince”  este despre o fată cu fire băiețoasă numită Go Eun Chan (Yoon Eun Hye) care este angajată cu jumătate de normă la o cafenea deținută de Choi Han Kyul (Gong Yoo). Cei doi actori principali ajung într-o situație complicată în care Han Kyul se îndrăgostește de Eun Chan crezând că este băiat, Eun Chan neavând curajul de a-i spune adevărul. Este o dramă cu multe răsturnări de situație.

Când tema cafelei și a cafenelei este adusă într-o discuție, „Coffee Prince” este probabil prima dramă care îți vine în minte. Acest clasic nu îmbărânește niciodată, iar când fata se preface că este băiat lucruile iau o întorsătură interesantă. Chimia dintre Gong Yoo și Yoon Eun Hye a furat inimile telespectatorilor, iar alți actori care joacă ca barista sunt la fel de atrăgători.

3.  Cafe Kilimanjaro

Având protagoniști pe Kwon Hyun Bin și Nahyun, drama „Cafe Kilimanjaro” spune povestea unei trupe care încearcă să devină populară, iar din aceaastă cauză membrii se străduiesc să devină faimoși, punându-și visele deoparte. Ei se reunesc ani mai târziu și închiriază o cafenea pentru a exersa.

„Cafe Kilimanjaro” este o poveste adorabilă ce se petrece într-o cafenea. Cu împreunarea lumii k-pop și universul cafelei, această dramă are o aură de confort și de iubire care atrage spectatorii.  Serialul are doar 10 episoade, deci este o vizionare plăcută și ușoară.

  1. Cafe Minamdang

Actorul Seo In Guk joacă roulul lui Nam Han Jun, un escroc care pretinde că știe să ghicească viitorul de la o cafenea numită Minamdang. Han Jae Hee (Oh Yeon Seo) este o detectivă care mereu încearcă să facă lucrurile într-un mod corect. Când îl întâlnește pe Han Jun, realizează că trebuie să stea departe de el, dar este mai dificil decât pare.

La început, drama pare puțin haotică, dar odată ce personajele sunt introduse, începi să te atașezi de ele. Seo In Guk joacă un rol unic în acest serial, și este interesant să-l vezi cum încearcă să își îmbunătățească stilul de lucru luând cât mai multe proiecte diferite. Deși povestea de iubire dintre cei doi protgoniști este un intrigantă, angajații de la Cafe Minamdang sunt cei care fac serialul să pară mai amuzant.  Kwak Si Yang, Kang Mina și Baek Seo Ho sunt foarte carismatici și au un aer plăcut.

  1. Mama Fairy and the Woodcutter

Bazat pe o serie populară a unui webtoon, această dramă spune povestea unei zâne care se căsătorește cu un tăietor de lemne, dar care din păcate moare. Zâna trăiește până la vârsta de 699 de ani, așteptând ca soțul ei să se reîncarneze. Aceasta știe să vorbească cu plantele și este barista la o cafenea, iar cât lucrează acolo ea întâlnește diferite tipuri de oameni.

Sun Ock Nam (Moon Chae Won) este zâna de 699 de ani, care pare să fie frumoasă și tânără în ochii oamenilor. Drama îi fascinează pe spectatori cu iubirea dintre doi bărbați,unul dintre putând fi reîncarnarea soțului ei.  Sunt multe scene romantice și o cinematografie uimitoare care te uimi. Cu siguranță de te vei îndrăgosti de aerul visător și magic al acestui serial.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s