Drama „Love in Contract” lansează noi fotografii pline de intimitate cu Park Min Young, Go Kyung Pyo și Kim Jae Young

news-thumbnail

Noile episoade din „Love in Contract” se anunță extrem de interesante!

Pe 27 septembrie, K-drama „Love in Contract”, a dezvăluit poze cu atmosfera captivantă creată de Choi Sangeun (jucată de Park Min Young), Jung Jiho (Go Kyung Pyo) și Kang Haejin (Kim Jae Young).

În ultimul episod difuzat, Choi Sangeun, o „maestră a căsătoriilor prin contract” profesionistă, și  clientul său fidel, dar asemănător unui robot, Jung Jiho, cu care are o relație contractuală de cinci ani, au început să arate că le pasă unul de celălalt. Spre deosebire de alți clienți, Choi Sangeun, care este pe cale să se retragă din meserie, a ezitat să îl anunțe pe Jung Jiho de rezilierea contractului, pentru că era conștientă că ar putea simți ceva special față de Jung Jiho.

Între timp, superstarul Kang Haejin a aflat că Choi Sangeun era Jamie, singura fiică a grupului Eana, care a fost, de asemenea, dragostea lui unilaterală de multă vreme și totodată și prima lui dragoste. Când Kang Haejin a aflat că Choi Sangeun era soția vecinului său dubios Jung Jiho, el a încercat să o protejeze și să o avertizeze pe Choi Sangeun, deoarece Jung Jiho a început și el să-și exprime gelozia.

Ultimul episod s-a încheiat cu Jung Jiho, ca de piatră, spunând în mod neașteptat: „Iubito, mi-e foame. Intră, hai să mâncăm”, în fața lui Kang Haejin, făcând spectatorii curioși de cum se vor desfășura poveștile celor trei.

Poze noi îl arată pe Kang Haejin tratând rana de la umăr a lui Choi Sangeun, ceea ce atrage atenția din cauza stării tensionate a lui Kang Haejin, spre deosebire de Choi Sangeun care pare relaxată. Alte fotografii o arată pe Choi Sangeun apropiindu-se și fizic de Jung Jiho, în timp ce Jung Jiho pare uluit și privește intens.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s