PIXY va reveni într-un format de 5 membre

pixy_official (@official_pixy) / Twitter

O nouă membră se alătură grupului!

Potrivit unei declarații lansate de agenția AllArt Entertainment în data de 27 septembrie, trupa de fete PIXY urmează să se reorganizeze într-un format de cinci, după ce două membre au părăsit trupa în august (Ella și Satbyeol).

Trupa a prezentat-o pe cea mai nouă membră, anume Hwang Rinji, care este în prezent stagiară a agenției și care va debuta sub numele de scenă Rinji. Potrivit agenției, aceasta va debuta în PIXY luna viitoare, iar alte informații cu privire la Rinji nu au fost dezvăluite încă.

Mai jos aveți declarația agenției:

„Bună ziua! Suntem AllArt Entertainment.

Ca întotdeauna, dorim să începem prin a le mulțumi fanilor pentru sprijinul dumneavoastră arătat trupei PIXY. A fost o călătorie destul de mare în ultimii ani, iar noi apreciem dragostea și sprijinul continuu.

Suntem încântați să o prezentăm pe Hwang Rinji, o stagiară de a noastră care va debuta sub numele de „Rinji”, în timp ce PIXY se reorganizează în acest nou format. Aceasta va debuta la nivel global începând cu turneul european din SUA, la „Anime Weekend Atlanta”, care va avea loc luna viitoare. Avem multe proiecte și anunțuri de dezvăluit pentru următorul an, așa că vă rugăm să așteptați cu nerăbdare muzica nouă a trupei PIXY și să o primiți călduros pe Rinji.

Vă mulțumim.”

sursa: allkpop

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s