Fetele din Lapillus vorbesc despre aspirațiile lor referitoare la prima revenire cu „GRATATA”

Lapillus Shares Their Bold Aspirations For First-Ever Comeback With “GRATATA”

Fetele au luat parte la un interviu împreună!

În data de 22 septembrie, trupa de fete Lapillus a lansat primul mini-album intitulat „GIRL’s ROUND Part. 1”. Piesa de titlu, „GRATATA” face referire la determinarea fetelor de a-și îndeplini visele. Cât despre cealaltă piesă de titlu, „Burn With Love”, versurile acestuia fac o analogie între iubire și flăcări. Recent, membrele trupei au participat la un interviu, unde au discutat despre revenire.

Shana a fost prima care a vorbit: „Sunt foarte fericită că am revenit după ce a trecut o lună de la finalizarea promoțiilor de debut. Ne-am pregătit din greu pentru această revenire, gândindu-ne la toți fanii care ne-au susținut și îndrăgit. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare evoluțiile noastre îmbunătățite!”

Bessie a discutat apoi despre conceptul albumului spunând: GIRL’s ROUND Part. 1” este primul nostru mini album. Acesta este un pas înainte către aspirațiile noastre puternice și îndrăznețe, pe care le-am proclamat deja în melodia „HIT YA!”. Vom începe de acum să vă arătăm determinarea noastră de a ne atinge scopurile!”

Chanty a adăugat apoi: „Am vrut să încorporăm în concept o senzație de libertate și energie. Am luat parte la realizarea albumului cu gândul la dorința de a ne exprima culoarea și farmecul specific pe deplin când ne vom afla pe scenă. Sperăm că multe persoane își vor descoperi unicitatea prin acest album.”

Haeun și Yue au avut ambele de comentat asupra piesei de titlu „GRATATA”. Yue a explicat: „Câteva momente importante ale piesei noastre de titlu sunt: coregrafia puternică și refrenul în ton optimist. Melodia face referire la încrederea de sine și generarea viselor pe care le ai. Cuvântul „GRATATA” este o onomatopee a unui foc de mitralieră. Pronunția în sine este una captivantă, așa că melodia este distractivă de urmărit. Sper că vă place!”, iar Haeun a completat: „Putem spune, de asemenea, că evoluțiile noastre îmbunătățite sunt ceva ce ar trebui urmărite. Pot spune cu încredere că vă puteți ridica nivelul așteptărilor, deoarece și calitatea evoluțiilor noastre e una ridicată.”

Mai apoi, fetele au contemplat asupra gândurilor personale. Seowon a spus: „Când am debutat, am simțit că e prima oară în tot cea ce făceam, așa că am fost anxioasă. Cred că mi-am impus faptul că nu trebuie să fac vreo greșeală de multe ori pe zi. În timp ce mă pregăteam peste această revenire, mi-am asumat-o cu scopul de a face mai mult bine, nu pentru a-mi minimaliza greșelile. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare să vedeți cât am evoluat în toate aspectele, mai ales în evoluții și muzică.”

Chanty și-a adus aminte de promoțiile grupului din Filipine comentând: „Am fost surprinsă să văd că am avut o audiență mult mai ridicată decât ne-am așteptat. Am fost atât de recunoscătoare să văd că peste 8000 de persoane s-au adunat pentru a se întâlni cu noi și pentru a ne susține. Văzând toate acele persoane care ne susțin chiar și din străinătate, m-a determinat să muncesc mai mult.”

Din moment ce „GRATATA” marchează prima revenire a trupei, fiecare membră a avut câte un lucru în minte. Pentru Haeun și Bessie, au existat lacune. Haeun a spus: „Sperăm să evoluăm într-un grup care deține multe abilități, dar și încredere. Nu mi-aș dori nimic mai mult pentru Lapillus decât să fie un grup care să îndeplinească așteptările fanilor noștri cu fiecare revenire.” Bessie a remarcat: „Sperăm că numele de Lapillus va devenit un punct de referință. Sper că acest punct de referință va însemna o trupă care prezintă mereu ce e mai bun într-o evoluție. Vom munci foarte mult pentru a realiza acest fapt.”

Fetele au încheiat interviul exprimându-și determinarea de a continua promoțiile muzicale. Shana a spus: „Am revenit cu primul nostru mini-album. Vom munci din greu pentru a arăta o versiune mai îmbunătățită a noastră în timpul promoțiilor pentru „GIRL’s ROUND Part. 1.’” Chanty a făcut o mică observație de încheiere spunând: „Din moment ce perioada de pregătire a fost foarte scurtă, am muncit mult. Vă rugăm să fiți atenți și să continuați să ne susțineți cu această revenire!”

sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s