Rosé din BLACKPINK ia cina la Paris cu Hailey Bieber, Rosie Huntington-Whiteley, Zoë Kravitz + alții

BLACKPINK’s Rosé Dines With Hailey Bieber, Rosie Huntington-Whiteley, Zoë Kravitz, And More In Paris

Rosé de la BLACKPINK s-a bucurat de o cină la o masă plină de stele la Paris în timp ce era în oraș pentru Săptămâna Modei!

Pe 2 octombrie, directorul de creație Saint Laurent, Anthony Vaccarello, a postat la Instagram Stories o fotografie cu el în timp ce era la masă cu Rosé și alte câteva celebrități la evenimentul special al brandului Sushi Park pentru Săptămâna Modei de la Paris. (În perioada 28 septembrie-7 octombrie, restaurantul LA Sushi Park și-a făcut sediu tempor la magazinul Saint Laurent’s Rive Droite din Paris.)

Masa lui Vaccarello pentru eveniment i-a inclus pe lista de invitați pe Rosé, Hailey Bieber, Rosie Huntington-Whiteley, Zoë Kravitz și Anja Rubik – și le-a etichetat pe toate cu o inimă în postarea sa.

Mai târziu, după ce Rosé și-a repostat fotografia la propria poveste de Instagram, designerul a continuat să-i reposteze această poveste.

Rosé, care este un ambasador global pentru Saint Laurent și muza designerului Vaccarello, cu care s-a afișat în mai multe ocazii, inclusiv la Met Gala  din SUA, și a stat în primul rând și la spectacolul pentru colecția de primăvară 2023 al mărcii, la începutul acestei săptămâni.

 

Sursa: allkpop

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s