Han Ji Sun și Jang Gyuri sunt majorete cu determinări opuse în noua dramă „Cheer Up”

Han Ji Hyun And Jang Gyuri Are Cheerleaders With 2 Different Kinds Of Determination In New Drama “Cheer Up”

Fiți pregătiți pentru noua dramă „Cheer Up” ce premiază azi pe canalul SBS!

„Cheer Up” este o nouă dramă în gen rom-com de mister despre o echipă de majorete a cărei popularitate este de mult apusă și e cât pe ce să se destrame.

Han Ji Hun joacă rolul lui Do Hae Yi, o nouă membră a echipei de majorete Theia de la Universitatea Yonhee. Do Hae Yi are o personalitate ce împrăștie energie, în ciuda faptului că are probleme acasă. Fiind persoana cu cea mai mare responsabilitate din familia ei, Do Hae Yi se alătură echipei Theia cu scopul de a primi salariul de lucrătoare part-time de 1 milion de woni.

Însă, după ce ea devine membră a echipei, Do Hae Yi se trezește că îi place foarte mult noul loc de muncă și se simte împlinită cu acest tip de activitate.

Între timp, Jang Gyuri va juca rolul grozavei Tae Cho Hee, care este prima femeie vice-căpitan a echipei Theia. În contrast cu Park Jung Woo (jucat de actorul Bae In Hyuk), căpitanul echipei de majorete care urmează strict regulile și crede că trebuie să facă tot cum e scris în carte, Tae Cho Hee acționează privind spre rezultat și este determinată să aducă echipa spre succes indiferent de situații.

Ca o profesionistă, Tae Cho Hee strălucește cel mai mult când își arată abilitățile pe scenă, și e decisă să demonstreze de ce e în stare indiferent de ce spun alte persoane.

Producătorii dramei „Cheer Up” au comentat: „Vă rugăm să fiți cu ochii pe noua poveste ce va fi trăită de studenții de universitate Do Hae Yi, care e plină de spirit, și Tae Cho Hee, care este extrem de bună la jobul ei.” De asemenea, ei au mai spus: „Poveștile celor două eroine va „ridica spiritul” tinerilor de astăzi, care nu se dau bătuți și acceptă noi provocări.”

Drama „Cheer Up” are premiera azi, 3 octombrie, la ora coreeană 22:00, pe canalul SBS și va fi disponibilă pe Viki.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s