Seulgi, Chuu și Ailee cuceresc cu farmecele lor în noul preview pentru „Amazing Satuday”

Watch: Red Velvet’s Seulgi, LOONA’s Chuu, And Ailee Bring Their Charms To “Amazing Saturday” In Fun Preview

Seulgi din Red Velvet, Chuu din LOONA și Ailee vor apărea împreună în noul episod al emisiunii „Amazing Saturday” de la tvN!

Pe unu octombrie, emisiunea de varietate a dezvăluit un fragment din noul episod, care le va avea pe aceste trei idoli ca invitate.

În video, Ailee își face griji că nu va fi destul de bună la jocul de ghicit, care este o parte caracteristică a emisiunii: „Nu pot înțelege nimic… și nici nu pot memoriza bine.” Însă, spre surprinderea ei, Ailee devine eficientă de la începutul jocului, iar membrii emisiunii cântă numele ei în unison.

Seulgi anunță că va dezvălui noua melodie solo „28 Reasons” pentru prima dată în timpul filmărilor. Chiar dacă acest video nu oferă nici un spoiler, membrii echipei sunt cuceriți, exclamând: „Ea e foarte tare!”

Chuu dezvăluie că i s-a spus, de scenariștii programului, să aibă încredere în Kim Dong Hyun în timpul filmărilor. Mai târziu, Chuu reacționează entuziasmată la orice se întâmplă la emisiune, încât Kim Dong Hyun glumește: „Cred că aceste reacții sunt un obicei de-al tău.” De asemenea, membrii emisiunii se arată minunați să vadă cât de drăguț Chuu dansează.

Viitorul episod al emisiunii „Amazing Saturday” va fi difuzat pe 8 octombrie la ora coreeană 19:30. Vedeți mai jos noul video spoiler!

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s