Lee Seung Gi și Lee Se Young au un moment emoționant lângă spital în drama „The Law Cafe”

Lee Seung Gi And Lee Se Young Share An Emotional Reunion At The Hospital In “The Law Cafe”

Drama „The Law Cafe” de la KBS2 vine cu imagini ce arată un moment emoționant dintre Lee Seung Gi și Lee Se Young!

Fiind bazată pe novela web de succes cu același nume, „The Law Cafe” este o comedie romantică, în care Lee Seung Gi joacă rolul lui Kim Jung Ho, un fost procuror devenit proprietar, iar Lee Se Young joacă rolul lui Kim Yu Ri, o avocată excentrică care devină chiriașa lui când deschide o „cafenea a legii” în clădirea lui.

Spoilere

În episodul precedent al dramei „The Law Cafe”, Kim Jung Ho și Kim Yu Ri și-au dezvăluit, în sfârșit, sentimentele ce le au unul pentru celălalt într-un moment emoționant, plin cu lacrimi. Însă episodul se încheie la un moment culminant, unde o mașină vine cu viteză în direcția lor.

În noile poze dezvăluite, cuplul are o reuniune dramatică în afara spitalului, unde plouă intens. Kim Yu Ri poartă un costum de pacientă, iar fața lui Kim Jung Ho are zgârieturi și vânătăi.

Se pare că Kim Jung Ho e ocupat să se asigure că Kim Yu Ri este în regulă, iar ea se arată pierdută, privindu-l cu o expresie serioasă pe față. Dar, pe urmă, cuplul găsește comfort și pare să piardă esența lumii din jurul lor pentru o perioadă.

Lăudând actoria emoțională a ambilor actori, producătorii pentru „The Law Cafe” au remarcat: „Lee Seung Gi și Lee Se Young sunt actori ce au puterea să schimbe inimile spectatorilor.” 

Aceștia au adăugat: „Fiți siguri că veți urmări viitorul episod pentru a afla ce soartă îi așteaptă pe Kim Jung Ho și Kim Yu Ri, care tocmai și-au destăinuit sentimentele adevărate, și pentru a afla metoda lor unică de a rezolva o problemă.”

Următorul episod al dramei „The Law Cafe” e difuzat pe 4 octombrie la ora coreeană 21:50.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s