Starship spune că Universitatea Kyungpook a anunțat participarea trupei IVE la festival fără confirmarea agenției

În data de 4 octombrie, Universitatea Kyungpook și-a cerut scuze studenților după ce a anunțat că trupa IVE nu va mai participa la festivalul din toamnă.

Comitetul pentru măsuri de urgență a Uniunii Studenților de la Universitatea Kyungpook a lansat anterior o declarație prin care sugerează că Starship Entertainment a anulat brusc apariția planificată a trupei IVE la festivalul universității.

Cu toate acestea, Starship Entertainment neagă acuzațiile:

IVE a primit invitații pentru a participa la festivalurile Universității Kyungpook și Universității Keimyung, ambele fiind planificate în data de 6 octombrie. După ce au primit invitațiile IVE și Starship Entertainment nu au confirmat apariția la festivaluri și nici nu au avut loc negocieri. Așadar, deși Starship Entertainment nu a putut să aducă un răspuns definitiv universităților cu privire la invitația trupei IVE, Kyungpook a decis să anunțe că fetele vor cânta la festival. Când am aflat despre asta, am cerut ca numele trupei IVE să fie șters din listă, însă nu am primit niciun răspuns. Am vrea să accentuăm acest lucru pentru a clarifica neînțelegerile. Vă mulțumim.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s