YG PLUS selecteză „oamenii virtuali” Sae Na și Ayan ca modele pentru noua campanie proiect

YG PLUS va lansa curând un nou proiect cu „oameni virtuali”!

YG PLUS a declarat: „Noul proiect ce vizează propunerea valorică (în continuare denumit ca Proiectul NVP) va fi oficial lansat pe 1 decembrie. Artiștii proiectului NVP, Sae Na și Ayan, vor oferi conținut special tuturor în lume și le va permite să experimenteze ceva nou.

YG Entertainment a achiziționat YG PLUS pe 24 noiembrie 2014. YG PLUS produce, distribuie, și avansează trenduri globale în domenii precum muzică, marfă, și publicitate, bazate pe PI (drepturile de proprietate intelectuală) ale artiștilor săi.

În era în care importanța proprietății intelectuale a crescut, YG PLUS a devenit un centru de conținut. Proiectul NVP de la YG PLUS propune un conținut nou și amuzant cu tematica „Whoever Belong With”, acest fapt simbolizând că oricine poate să se bucure și să ia parte la conținut prin intermediul campaniei lor cu oamenii virtuali, Sae Na și Ayan.

Un reprezentant oficial a explicat: „A existat un interes foarte ridicat pentru artiștii Sae Na și Ayan chiar înainte de lansarea Proiectului NVP. Cei doi artiști vor continua să comunice cu oamenii prin intermediul unui conținut variat, printre care participarea la evenimente, devenind ambasadori ai brandului, și apărând în drame și emisiuni de divertisment.” Reprezentantul a mai adăugat: „Planificăm să creăm o sinergie prin diverse colaborări, așa că vă rugăm să ne acordați sprijinul și interesul vostru.”

Între timp, noul proiect de la YG PLUS, NVP, va fi lansat oficial pe 1 decembrie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s