Nam Dohyon din BAE173 va lua o pauză de la activități din motive de sănătate

BAE173’s Nam Dohyon To Go On Hiatus Due To Health

Nam Dohyon din BAE173 a ales să ia o pauză de la activitățile sale pentru a se concentra pe sănătate.

În data de 6 octombrie, PocketDol Studio a lansat o declarație pentru a explica situația lui Nam Dohyon. Din cauza unor efecte pe termen lung ale COVID-19, acesta va lua o pauză pentru recuperare.

Bună ziua, suntem PocketDol Studio.

În primul rând, vă mulțumim că iubiți și susțineți BAE173. Ne cerem scuze pentru că urmează să vă aducem la cunoștință niște vești bruște cu privire la Dohyon din BAE173.

Recent, starea de sănătate a lui Dohyon s-a înrăutățit din cauza efectelor ulterioare ale COVID-19 și a anunțat agenția că, la momentul actual, i-ar fi greu să continue activitățile planificate. După mai multe discuții pe care le-am purtat atât cu Dohyon, cât și cu ceilalți membri, am ales să respectăm opinia lui Dohyon și că cel mai bine ar fi să ia o pauză pentru a se odihni, astfel încât să se poată recupera rapid.

Prin urmare, Dohyon nu va participa la activitățile planificate ale grupului de acum, iar BAE173 va promova cu opt membri.

Această decizie a fost luată având sănătatea artistului nostru ca prioritate, așa că le cerem fanilor înțelegerea. Din nou, ne cerem scuze pentru grijile cauzate de aceste vești bruște și vom face tot posibilul pentru însănătoșirea rapidă a artistului nostru.

Vă mulțumim!

Îi urăm lui Nam Dohyon însănătoșire grabnică!

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s