Tatăl lui Park Soo Hong explică de ce și-a atacat fiul

Pe data de 4 octombrie, personalitatea TV Park Soo Hong a fost asaltat de tatăl său când s-a prezentat la Parchetul Districtului de Vest din Seul pentru cazul de delapidare de fonduri ce îl include pe fratele său.

A fost anunțat că Park Soo Hong a fost chiar dus la spital după ce a fost atacat de tatăl său. Mai mult, unii martori au afirmat că tatăl lui a spus – „E păcat că nu am avut o armă” – în timpul investigației procurorilor după atac și – „L-aș fi atacat dacă aș fi avut o armă.”

Se spune că tatăl și cumnata lui Park Soo Hong au mers la un restaurant din apropiere după incident. În timpul mesei, cei doi nu păreau să fie deloc afectați de situație, fără urmă de vinovăție pe fețele lor.

Reporterii de la SBS Entertainment News au vorbit cu tatăl, când acesta s-a întors după prânz. El a vorbit: „Despre cesunteți curioși? Cred că acum și eu trebuie să vorbesc cu presa.”

Tatăl personalității TV a admis că și-a atacat fiul la sediul procuraturii, explicând: „El trebuie să salute cum se cuvine părintele lui, pe care nu l-a văzut timp de un an și jumătate. Așa că l-am lovit odată în picior. Fratele lui stă aici purtând haine de deținut, iar el ar trebui să spună „Cum te simți?” sau „Îmi pare rău” când își vede părintele. L-am susținut în tot acest timp, i-am spălat hainele, i-am gătit și am făcut curat pentru el. Nu sunt un câine sau porc care are nevoie să fie tratat astfel.”

Fiind întrebat de ce Park Soo Hong trebuie să-și ceară scuze, tatăl lui a răspuns: „El și-a chemat părintele, care are peste optzeci de ani, la un loc ca acesta să fie investigat; ar trebui cel puțin să spună că-i pare rău.” Jurnalistul a continuat: „Fratele mai mare a fost arestat pentru delapidare, iar dumneavoastră ați fost chemat ca martor, nu-i așa?” Ca răspuns, el a spus: „Este pentru că el și-a prezentat fratele să arate ca un hoț pentru media.”

În aprilie anul trecut, Park Soo Hong l-a dat în judecată pe fratele său mai mare. Potrivit plângerii, Park Soo Hong l-a acuzat pentru furtul a zece miliarde de woni în ultimii zece ani. Apoi, acuzarea a cerut un mandat de arest pentru fratele lui pentru deturnare de fonduri în valoare de 2,1 miliarde de woni și se știe că, la moment, fratele lui este sub arest și cercetat pentru delapidare adițională.

Însă tatăl lui Park Soo Hong neagă vehement că fratele acestuia a furat bani: „El (Park Soo Hong) nu a făcut o sumă chiar atât de mare. Au trecut doar zece ani. Banii câștigați sunt de fapt de la acele trei apartamente ce au fost cumpărate. El chiar nu a câștigat o sumă atât de mare.”

Jurnalistul l-a întrebat: „Pe de altă parte, fiul mai mare are zeci de miliarde de woni investiți în imobiliare. Ce spuneți despre asta?” Tatăl lui Park Soo Hong a explicat: „Asta e pentru că fiul meu mai mare este un expert în domeniul imobiliarelor. M-a adus în Magokdong când era un teritoriu pustiu și m-a întrebat „Cum ți se pare acest loc?” Apoi, fiul meu mai mare a investit bani acolo; clădirea are acum opt etaje.”

Se spune că fratele lui Park Soo Hong are mai mult de opt centre comerciale în regiunea Magokdong din Seul. Doar proprietățile lui valorează mai mult de 20 miliarde de woni, iar veniturile lunare sunt zeci de milioane de woni.

Tatăl lui Park Soo Hong a argumentat că acestuia îi aparține 50% din aceste centre comerciale, pe când fratelui îi aparține cealaltă jumătate. Dar când reporterii de la SBS au verificat înregistrările oficiale a  acestor centre comerciale, numele lui Park Soo Hong a fost de negăsit. Majoritatea centrelor comerciale sunt înregistrate pe numele fratelui mai mare și a soției lui, iar 2% îi aparțin mamei lui Park Soo Hong.

Park Soo Hong declarase: „Am avut încredere în fratele meu pentru că a spus „Aici e centrul tău comercial” dar am aflat că numele meu nu există în înregistrări.” Park Soo Hong îl acuză pe fratele său că acesta l-a păcălit și a delapidat banii intenționat.

În privința acuzațiilor de delapidare, tatăl lui Park Soo Hong spune acum că el e cel care a comis infracțiune și nu fratele mai mare.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s