Fanii nu sunt mulțumiți de felul în care agenția l-a abandonat pe Dohyon din BAE173

BAE173's Nam Dohyon To Go On Hiatus Due To Health | Soompi

Fanii sunt din ce în ce mai îngrijorați că agenția nu se ocupă de Dohyon din BAE173, după ce acesta a luat o pauză de la activități din motive de sănătate.

În luna octombrie a anului 2022, PocketDol Studio a anunțat că Dohyon va fi nevoit să ia o pauză de la activități din cauza efectelor pe care COVID-19 le-a avut asupra sănătății sale. Mai multe detalii și declarația agenției pot fi găsite în acest articol. Cu toate acestea, idolul a fost absent de la promoții din toamna anului trecut, inclusiv de la sărbătorirea celei de-a doua aniversări a grupului, de la felicitările de Crăciun și Anul Nou și de la ședința foto pentru felicitările noului sezon.

Cu toate acestea, lipsa acestuia poate fi înțeleasă, având în vedere că sănătatea sa este pe primul loc și recent a absolvit Liceul de Arte Hanlim. Ceremonia de absolvire a fost prima apariția publică a lui Dohyon de când a intrat în pauză. Ceea ce a înfuriat fanii a fost faptul că agenția nu s-a preocupat deloc de siguranța lui.

Dohyon a ajuns la școală într-un taxi și nu a fost însoțit nici de managerul său, nici de vreun alt reprezentant al agenției. Deși se află în pauză, fanii s-au grăbit să îl vadă și s-au înghesuit, iar drumul lui a fost blocat în permanență. Când a încercat să plece, profesorii și agenții de pază au intervenit pentru a-l ajuta pe Dohyon să ia un taxi pentru a se întoarce acasă.

Chiar și mai supărător a fost faptul că în aceeași zi, colegul său de trupă, BIT, a absolvit Liceul de Arte Hanlim. Acesta a sosit alături de membrii săi în mașina agenției, însoțit și de manageri, și a apărut alături de BAE173 în fața presei.

 

Printre comentariile internauților se numără: „Îl dau afară?”, „Practic, compania aproape că a făcut anunțul oficial că a ieșit din grup…”, „Este în continuare artistul agenției voastre! Doamne, tratați-l cu respect!”, „După toate astea, chiar se așteaptă ca el să se întoarcă și să se alăture grupului zâmbind…”, „Dacă pleacă din companie, bravo lui. Este încă tânăr și foarte talentat” și multe altele.

Se crede că Dohyon nu va participa la emisiunea de supraviețuire „Peak Time” de pe JTBC, la care BAE173 deja și-a confirmat apariția.

sursă

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s