Internauții se amuză de efortul depus de YG Entertainment pentru a sărbători absolvirea lui Jeongwoo din TREASURE

Jeongwoo din TREASURE a avut cu siguranță parte de o absolvire de neuitat!

În data de 9 februarie, Jeongwoo a participat la ceremonia de absolvire a Liceului de Artă Interpretativă din Seul. YG Entertainment a decis să se asigure că nimeni, absolut nimeni nu va uita de acest eveniment important din viața lui!

În primul rând, agenția l-a felicitat pe artist, dedicându-i în întregime marele ecran LED de la primul etaj al YG Entertainment. În mod obișnuit, acest ecran afișa videoclipuri diverse cu artiștii YG sau conținut promoțional.

De asemenea, și în alte locații din YG Entertainment au fost afișate bannere și pancarte care anunțau pe toată lumea că Jeongwoo din TREASURE a absolvit liceul în acea zi. Unul dintre bannere a fost realizat chiar de membrii TREASURE.

Cafeneaua YG Entertainment a servit, de asemenea, jjajangmyun ca meniu special pentru această zi, deoarece în Coreea de Sud este o tradiție ca familiile să mănânce jjajangmyun în ziua absolvirii unui copil. Lee Seung Hoon din WINNER a confirmat meniul cafenelei pentru acea zi: „Bucătărie coreeană-chinezească specială pentru a-l felicita pe Jeongwoo.

YG Entertainment a avut de asemenea grijă să trimită o coroană de flori la liceu, aceasta fiind o tradiție în Coreea de Sud.

Și nu în ultimul rând, toți membrii TREASURE au participat la ceremonia de absolvire și au avut grijă ca Jeongwoo să iasă în evidență!

În videoclipul de mai jos puteți observa cât de pricepuți sunt băieții la încurajat!

Printre comentariile internauților amuzați se numără: „Cumva YG a născut TREASURE? lol”, „Toți angajații de la YG se comportă cu membrii TREASURE de parcă ar fi proprii lor copii lol”, „Să servești jjajangmyun la cafenea haha. YG are o parte glumeață”, „YG îl iubește foarte mult pe Jeongwoo lol”, „Fanii TREASURE MAKER nu se pot compara cu YG hahaha” și multe altele.

Ce părere aveți?

sursă

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s