G-Dragon și Wonyoung din IVE sunt într-o relație?

Zvonurile care susțin că cei doi se află într-o relație sunt demarate.

Recent, G-Dragon din Big Bang și Wonyoung din IVE au participat la același eveniment, anume „Săptămâna Modei din Paris”. Amândoi au purtat ținute marca MIU MIU, iar la scurt timp după finalizarea evenimentului, G-Dragon a postat un insta-story în care se afla o poză cu un sticker al mărcii în care era prezentă Wonyoung.

Coincidențele au stârnit zvonuri în care susțineau faptul că cei doi s-ar afla într-o relație, iar speculațiile au devenit un subiect fierbinte între internauți. Se pare că Wonyoung, în calitate de ambasadoare a mărcii MIU MIU, a purtat o ținută din colecția de primăvară/vară pentru anul 2023, despre care unii fani spun că ar fi foarte asemănătoare cu cea purtată de către G-Dragon.

În scurt timp, presa a confirmat faptul că cei doi idoli nu au purtat ținute din aceeași colecție, iar cea purtată de Wonyoung este una nouă, încă neapărută pe piață. MIU MIU a declarat: „Ținuta purtată de Jang Won Young face parte din colecția „MIU MIU Holiday 23”, care nu a fost lansată încă. Va fi lansată printr-o campanie în luna noiembrie”.

Cât despre postarea artistului, o altă sursă a presei a declarat faptul că G-Dragon ar fi utilizat un sticker de pe Instagram în care este prezentă Wonyoung, deoarece atunci când scrii „MIU MIU” la căutări, acesta se află printre primele.

Tu ce părere ai?

sursa: allkpop

3 gânduri despre „G-Dragon și Wonyoung din IVE sunt într-o relație?

 1. mina

  Deci, eu înțeleg din articol, că unii oameni cred că cei doi sunt împreună doar pentru că sunt îmbrăcați de la același brand, ÎN CONDIȚIILE ÎN CARE EI ERAU LA EVENIMENTUL ACELUI BRAND. + un storry pe instagram, care văd că are o explicație foarte clară. please give me a knife 👉🏻👀

  Apreciază

  Răspunde
 2. Jolyne

  Nu mint, simt ca mi-am pierdut toți neuronii.
  Am observat ca Gd folosește multe stickere în postările din poveste, deci cred ca sunt doar pt estetica ci nu are o simbolista wow.
  Nu vreau sa sun rea dar cred ca Gd nici nu știe de doamne ajuta cine-i Woonyoung.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s