Wonhyuk din E’LAST face semnul „mușcătură”, stârnind noi speculații

E'LAST Is Back As Upgraded Artists In Their Latest Comeback "Dark Dream" | Exclusive Interview - Kpopmap

Se pare că încă un idol a realizat semnul în urma unui live.

Semnul „mușcătură” sau „biting sign” este un semn care constă în lovirea coatelor între ele, folosit adesea de dansatori. Dacă o persoană face acel semn urmat de o mișcare de dans, acest lucru specifică faptul că respectiva mișcare a fost plagiată de către cineva. Gestul este făcut pentru a sublinia faptul că plagiatul este o lipsă de respect față de ceilalți dansatori.

La scurt timp după ce Wooyoung din ATEEZ a făcut semnul în urma unei evoluții pentru melodia „The Real”, fanii au speculat că îi este adresat coregrafului VATA, care a creat coregrafia melodiei „New Thing” de la Zico din Block B. Mișcarea arătată de Wooyoung a fost una care face parte din melodia „Say My Name” a grupului ATEEZ.

La doar o zi după controversa stârnită, o anume transmisiune live a atras atenția fanilor. Este vorba despre un live făcut de Wonhyuk din E’LAST. Idolul a vorbit cu fanii săi, iar apoi au ascultat împreună câteva melodii k-pop, printre care și „Say My Name” de la ATEEZ. La un moment dat, acesta fredonează versurile melodiei și face semnul „mușcătură” într-un mod subtil continuând să danseze.

Gestul idolului a stârnit noi speculații între fani, care au început să discute subiectul pe rețelele de socializare, susținând faptul că Wonhyuk făcea referire la controversa de plagiat care a fost stârnită contra lui VATA. De asemenea, fanii idolului au spus că este un argument solid, deoarece Wonhyuk însuși este un fan ATINY.

Tu ce părere ai?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s