Ravn din ONEUS e criticat pentru că cere fanilor să-i cumpere cadouri scumpe

Deseori, fanii doresc să demonstreze susținerea pentru idolul favorit printr-o publicitate unică, iar în multe cazuri fanii apelează și la cadouri scumpe.

Unele agenții interzic fanilor să ofere cadouri scumpe idolilor, dar sunt și alte agenții care le acceptă. De aceea, uneori idolii sunt subiect de invidie pentru că ei pot obține cele mai unice și scumpe obiecte, pe lângă haine si accesorii sponsorizate.

Din păcate, unii idoli abuză de această oportunitate și cer fanilor să le oferă cadou obiecte greu de obținut și de brand.

Recent, Ravn din ONEUS este ținta criticelor după ce un internaut a compilat toate mesajele recente trimise de idol pe platforma Bubble, în care el continuă să ceară cadouri scumpe de la fani.

Internautul a început cu mesajul în care Ravn se interesează despre inscripțiile de pe băncuțele din parc.

Ravn: „Eram curios de o vreme. Ce trebuie sa faci să ai o inscripție pe o băncuță din Parcul Pădurii din Seul?”

Un fan a dezvăluit: „Kim Youngjo a întrebat în Bubble cât costă să ai o inscripție cu numele lui pe o băncuță din Parcul Pădurii din Seul și a spus că îi era lene să caute singur, de aia a întrebat. A postat poze cu băncuța pe Instagram și a întrebat cât îl va costa.”

Persoanele pot să „adopte” o băncuță în Parcul Pădurii din Seul dacă donează o sumă de bani parcului. Cei care donează peste un milion de woni pot să aibă o inscripție. Fanii kpop merg pe această cale pentru a lăsa inscripții cu numele idolilor favoriți.

Această informație poate fi găsită ușor online, iar internauții îl acuză pe Ravn că a întrebat despre asta cu scopul de a avea numele lui pe o băncuță în parc ca un cadou din partea fanilor.


Mai mult, internautul a arătat instanțe în care Ravn cere indirect obiecte de la fani. În fiecare caz, el spune fanilor cât de mult își dorește acest obiect și va veni cu poze. Dar cel mai indignant este faptul că Ravn a oferit mărimea exactă și culoarea hainei pe care și-o dorește.

Ravn: „Ahhhhhh mi-am sacrificat pantalonii Red Adidas Firebird să-i modific și am mers să-i cumpăr din nou dar nu mai erau”, „Mărimea mea e 2XL Firebird”, „Voi încerca să-i obțin!”

Ravn: „Trebuie să port 2XL pentru un look complet hip-hop”, „Eu port L pentru Firebird negru”, „Pentru Levi standard, e W31~32 L32~34”

Doar privind asta, unii se pot gândi că el doar dezvăluie informații mai private, cum ar fi mărimea la pantaloni. Dar, dintr-un alt punct de vedere, el spune fanilor că un model în ediție specială va fi disponibil la un magazin offline începând din 30 septembrie dar e trist că nu va reuși să cumpere.

Ravn: „Am găsit”, „Nuuuuu Pokemon Etenatus va fi disponibil în magazine offline începând cu 30 septembrie… asta înseamnă că eu nu voi reuși?”, „Ce să îmbrac pentru KCON”

Mai mult, Ravn a scris de mai multe ori că telefonul lui nu mai este actual și vorbește cu intenția că fanii să îi cumpere un nou telefon.

Ravn: „iPhone X nu are opțiunea de decupare chiar și după a 16-a actualizare”, „Doar continui să fac selfie-uri ca un prost”

Potrivit internautului care a creat această postare, Ravn a mai împărtășit o poză indicând că iPhone-ul lui nu se potrivește cu carcasa pentru noul iPhone și s-a plâns fanilor.

Ravn a trimis mai multe poze cu haine de brand de lux pe care le caută și întreabă fanii de unde le poate cumpăra. Apoi indică că aceste haine sunt sold-out. Spune că această jachetă se vinde la un magazin în Coreea dar va fi prea târziu când el se va întoarce în țară.

Ravn: „Arată atât de bine că vreau să o cumpăr” „Trebuie să fie la „Boon the Shop” dar nu va mai fi când mă voi întoarce în Coreea”, „Voi încerca la Beverly Hills dacă voi avea timp după ce-mi termin programul”

Văzând aceste mesaje, internauții coreeni sunt mirați de îndrăzneala lui să spună fanilor ce obiecte își dorește. Mulți consideră că Ravn indică aceste obiecte cu speranța că fanii le vor cumpăra pentru el.

  • „Wow, ce neobrăzat”
  • „Ce ratat trebuie să fii să faci asta”
  • „Chiar sper că nici un fan nu a căzut în această capcană”
  • „Chestia cu băncuța la Parcul Pădurii e amuzantă. Toate sunt evenimente de susținere din partea fanilor”
  • „E pentru prima dată când văd o celebritate cerând lucruri și dezvăluind mărimea la haine”
  • „Sper că nimeni cu e destul de prost să-i cumpere toate acestea”
  • „Chiar se pare că el cere fanilor să cumpere aceste lucruri pentru el”
  • „El a spus asta în Bubble, lol”
  • „El chiar se roagă pentru aceste lucruri”
  • „Wow, ce e cu el. Chiar cere fanilor să-i cumpere lucruri.”

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s