Băieții din BTS împărtășesc gânduri despre concertul „Busan World Expo 2030”

BTS Shares Thoughts Ahead Of Busan World Expo 2030 Concert

Membrii trupei au împărtășit câteva gânduri despre viitorul concert!

Înainte de a da startul mult așteptatului concert intitulat „World Expo 2030 Busan Korea”, băieții din BTS și-au alocat puțin timp pentru a dezvăluit câteva idei personale și informații despre eveniment.

RM, liderul trupei, a început discuția spunând: „Am muncit din greu pentru a ne pregăti pentru acest concert. Vor fi evoluții și cântece distractive, pe care le vom interpreta pentru prima oară după mult timp. Sper că fanii noștri vor cânta și vor sări  împreună cu noi.” Jin a remarcat: „Este primul nostru concert după mult timp, așa că îmi simt inima arzând. Am pregătit melodii pe care toată lumea le știe, așa că sper că vă va încânta vizionarea acestora. Vom face tot posibilul să îndeplinim acest lucru!”

Suga a spus: „Aștept cu nerăbdare acest concert, deoarece este prima dată după ceva vreme când organizăm unul în Coreea, unde glasul fanilor va fi din nou auzit. Sunt încântat la gândul că voi auzi uralele lor. Sper că toată lumea din audiență va renunța la griji și se va bucura de concert, întrucât acesta este unui libertin, organizat în stilul unui festival.”

J-Hope a mărturisit că el a simțit o presiune înainte de concert: „Este un eveniment la care am muncit din greu pentru a-l pregăti. Deși simt o oarecare anxietate și presiune, pentru că vreau să facem totul bine, intenționez să vă arăt toată energia pe care o am cu gândul la distracție. Astfel că m-aș simți foarte recunoscător dacă v-ar plăcea! Punctul cheie al acestui concert este acela de a transmite pe deplin energia celor șapte membrii. Am pregătit o varietate de lucruri, așa că vă rog să le așteptați cu nerăbdare!”

Jimin a comentat: „Sunt atât de entuziasmat, cât sunt li puțin anxios. Din moment ce am muncit din greu pentru asta, vreau să vă prezentăm concertul cât mai repede posibil. Pentru aceia care vor lua parte la eveniment, vă rog să vă bucurați de evoluții împreună cu noi!”. Între timp, V s-a adresat numeroșilor fani care vor urmări difuzarea concertului online, spunând: „Vom da tot ce avem mai bun pentru a le oferi telespectatorilor care ne vor urmări din întreaga lume un concert pe cinste!”

Spre final, Jungkook a remarcat: „Sunt și eu anxios și entuziasmat în același timp. Vreau să organizez acest concert fără regrete. Sper că toți cei care vor urmări concertul vor primi energie pozitivă din partea noastră. Vor exista, de asemenea, evoluții noi. Puteți aștepta cu nerăbdare acest concert!”

Concertul „World Expo 2030 Busan Korea” va începe începând cu data de 15 octombrie.

sursa: soompi

3 gânduri despre „Băieții din BTS împărtășesc gânduri despre concertul „Busan World Expo 2030”

  1. Goter

   Ce risipa de timp doar sa te uiți la „fețele” alea
   Nu canta mai bine decât un porc și te doare capul de la ce cred ei ca este rap. Si dansează de parca au doua picioare stângi, ca sa o spun mai frumos.

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s