RBW Entertainment spune că „verifică informațiile” despre zvonurile cu Ravn din ONEUS

Ravn din ONEUS este la moment în două controverse, una fiind despre fostele lui iubite, iar RBW Entertainment vine cu o declarație scurtă.

Membrul ONEUS este subiectul de discuție după ce o fostă iubită (A, japoneză) a destăinuit că, în timp ce se întâlnea cu o altă fată (coreeană, pe care ceilalți membri ONEUS o cunosc), Ravn a cunoscut-o pe A în timpul programului din Japonia a trupei, i-a oferit alcool până ea s-a îmbătat și a făcut sex cu ea. Cei doi au păstrat relația timp de doi ani, ea s-a mutat în Coreea să fie cu el și ei s-au întâlnit prin moteluri, unde ea a achitat de fiecare dată pentru că „compania va afla când va verifica istoria tranzacțiilor cardului lui”. Însă Ravn a decis brusc să se despartă, iar A a aflat mai târziu că e din cauza că iubita coreeană a lui a început să împrăștie zvonuri.

Mai mult, A a postat un video în care el spune că își dorește să nu mai fie un idol, ca să poată merge la fosta lui și să o ucidă cu un cuțit.

A doua controversă a lui Ravn, mai reală, este îndrăzneala lui de a cere fanilor, prin mesaje pe Bubble, haine și cadouri scumpe și de lux.

Pe 15 octombrie, pe pagina oficială de fancafe a trupei ONEUS, RBW Entertainment a postat următoarea declarație scurtă:

„Bună ziua, aici e RBW.

Mai întâi, dorim să mulțumim fanilor pentru atenția oferită trupei ONEUS, și dorim să vă anunțăm că la moment, noi verificăm toate informațiile referitoare la postările recente despre Ravn. Promitem că vom face tot posibilul să confirmăm precis toate faptele.

Vă mulțumim.”

Rămâneți alături pentru mai multe informații.

sursa

2 gânduri despre „RBW Entertainment spune că „verifică informațiile” despre zvonurile cu Ravn din ONEUS

  1. Pingback: RBW oferă o nouă declarație despre Ravn din ONEUS + grupul va activa temporar cu cinci membri | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s