RBW oferă o nouă declarație despre Ravn din ONEUS + grupul va activa temporar cu cinci membri

Fandom Image

RBW a lansat o nouă declarație cu privire la acuzațiile apărute împotriva lui Ravn din ONEUS!

În data de 14 octombrie, presupusa fostă iubită a lui Ravn a făcut o postare pe Twitter în care a dezvăluit detalii șocante despre relația lor. Conform ei, Ravn a făcut-o să plătească de fiecare dată pentru tot, iar mai apoi a descoperit că avea o altă iubită. De asemenea, o altă acuzație gravă ține de faptul că Ravn ar fi făcut-o să bea suficient cât să nu mai fie pe deplin conștientă. Postarea conține o înregistrare cu vocea lui Ravn care vorbește în mod violent despre o altă fostă iubită.

Inițial, RBW a declarat că verifică informațiile. În data de 17 octombrie, agenția a lansat noi informații:

Bună ziua. Suntem RBW.

Vrem să ne exprimăm recunoștința fanilor care iubesc și susțin grupul ONEUS. Am vrea să vă informăm cu privire la zvonurile în legătură cu viața privată a lui Ravn, care au circulat recent pe rețelele sociale.

Agenția continuă să verifice autenticitatea informațiilor, așa că vom anula toate activitățile programate pentru Ravn până ce adevărul iese la iveală. ONEUS va continua în formulă de cinci.

În cazul în care agenția descoperă că zvonurile sunt falsuri fără sens, vom lua măsuri legale. Mai mult decât atât, deja am stabilit că postarea în cauză nu are nicio legătură cu ceilalți membri ONEUS.

Ne cerem sincere scuze fanilor care au fost luați prin surprindere de aceste vești și vom face tot posibilul pentru a afla adevărul.

Vă mulțumim.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s