Idoli k-pop care vorbesc limba franceză

Acestea sunt idolii care înțeleg și pot vorbi limba franceză.

Pentru mulți, franceza este o limbă care reprezintă o provocare, deoarece stăpânirea ei poate deveni dificilă. Cu toate acestea, conform celor de la Foreign Service Institute, aceasta ocupă un loc în topul celor zece limbi ușor de învățat pentru vorbitorii de limba engleză, după spaniolă și italiană.

În medie, o persoană are nevoie de cel puțin 24 de săptămâni de exersare a limbii pentru a atinge competențe profesioniste. Până și în industria k-pop, există anumiți idoli care au învățat limba franceză. Haideți să aflăm care sunt aceștia.

1.Dann din KINGDOM

Fanii l-au nominalizat pe Dann ca fiind probabil idolul k-pop care stăpânește franceza cel mai bine. Pe lângă aceasta, el poate vorbi atât engleza, cât și araba. Deși limba franceză nu l-a ajutat atât de mult în cariera sa, acesta a câștigat mulți fani din Franța.

În cadrul unui interviu pentru „VARSITY”, artistul a declarat: „Am urmărit multe emisiuni muzicale și visam să devin idol. Am locuit în Dubai de la vârsta de 10 ani până la 20, făcându-mi griji pentru șansele mele de a devenit cântăreț. Din fericire, am fost numit responsabil de traducerea în engleză a evenimentului „K-CON” din Abu Dhabi. În timp ce mă ocupat cu traducerea, reprezentantul companiei m-a întrebat dacă mi-ar plăcea să devin un idol. Am postat un videoclip cu mine cântând și am fost acceptat.”

KINGDOM: It all starts with DANN – KSTATION TV

2.Wendy din Red Velvet

Aceasta s-a mutat în Ontario, Canada, atunci când se afla în liceu. Acest fapt i-a oferit ocazia să învețe limba engleză și franceză. În anul 2019, Wendy și-a făcut apariția la „Daehan Foreigner”, unde a dezvăluit faptul că a învățat și spaniola. Într-un interviu, ea a spus: „Pentru că le-am învățat la o vârstă fragedă, nu mi-a fost teamă să le vorbesc. Mă simțeam de parcă mă jucam, așa că le-am învățat repede.”

Fans share concerns about Red Velvet's Wendy joining the cast of 'SNL Korea  2021' | allkpop

3.Felix din Stray Kids

Idolul a învățat franceza timp de doi ani în timp ce se afla la liceu în Australia. Accentul lui este considerat unul foarte bun, deși a fost auzit rar vorbind limba. Cu această ocazie, membrii grupului au ales un cuvânt în franceză, anume „Clé” (cheie), drept titlu pentru unul dintre albumele lor.

Update: Stray Kids Drops Exciting Performance Teaser For Comeback Track “CASE  143” | Soompi

4.Jennie din BLACKPINK

În luna octombrie, anul 2020, trupa de fete și-a făcut apariția la emisiunea „Knowing Brothers”. Cu această ocazie, Jennie a dezvăluit faptul că a început să învețe limba franceză, deoarece a fost atrasă de cultura țării și a vrut să învețe cât mai multe lucruri despre aceasta. De asemenea, ea s-a prezentat distribuției vorbind franceza și a mărturisit că își dorește să stăpânească limba.

BLACKPINK's Jennie shares behind-the-scenes photos from 'Pink Venom' MV  shoot in new Weverse update | allkpop

5.Jackson Wang din GOT7

Idolul este cunoscut ca vorbitor de patru limbi: cantoneza, engleza, mandarină și coreeană. De asemenea, acesta a spus că în urmă cu aproape un deceniu a început să studieze și franceza. El a oferit și sfaturi în cadrul unui interviu pentru „GOT2DAY”, spunând: „Dacă vrei și înveți o limbă străină, atunci ar trebui să cunoști întâi cultura. Odată ce te familiarizezi cu aceasta, trebuie să înveți umorul țării respective. Învață stilul de viață a unui locuitor acolo.”

Fans of K-pop star Jackson Wang worried after idol said to have solicited  sex workers | Malay Mail

6.CL

Artista a locuit în Franța timp de doi ani, atunci când a împlinit vârsta de 13 ani. Deși a trecut mult timp de când aceasta a fost expusă limbii, CL și-a mai făcut apariția în diferite prezentări de modă, unde a mai vorbit în franceză și a dezvăluit faptul că înțelege limba.

Review: K-pop star CL finishes what she started on her debut album 'ALPHA'  : NPR

7.Henry

În timp ce acesta și-a urmat studiile în Canada, a învățat la școală limba franceză. Henry a spus că părinții au fost cei mai influenți oameni din viața lui când a venit vorba de a învăța limbi străine. Cu toate acestea, artistul consideră că nivelul său de franceză nu este atât de bun.

Top 7 K-Pop Idols Who Speak French

sursa: kpopmap

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s