Winter din aespa le oferă fanilor scrisori scrise de mână

Fanii sunt încântați după ce au citit cuvintele călduroase ale cântăreței.

În data de 14 octombrie, fanii trupei aespa au răspândit fotografii pe comunitățile online, în care se mândreau cu faptul că au primit scrisori scrise de mână din partea lui Winter, când trupa de fete se afla la aeroport pentru a decola către Statele Unite.

În ziua respectivă, fanii s-au îngrămădit la intrarea în aeroport pentru a le înmâna fetelor cadouri sau dulciuri. Winter a fost văzută luând cadourile, însă oferind și ea ceva în schimbul lor.

După ce au primit scrisorile artistei, fanii le-au postat pe rețelele de socializare, pentru a face publice cuvintele călduroase ale lui Winter. Într-o scrisoare, ea a scris: „Bună! Sunt eu, Min Jeong! Mă bucur atunci când fanii „MY” (fandom) sunt fericiți datorită mie. Cred că pot evolua mult cu ajutorul fanilor „MY” care sunt mereu alături de mine, chiar dacă uneori greșesc sau îmi arăt latura neexperimentată.”

Aceasta a mai scris cuvinte precum: „Vă mulțumesc pentru că mă încurajați să merg mai departe!” sau „Voi fi mereu de partea fanilor „MY”, indiferent de motiv!”. Iar apoi a adăugat alte sfaturi blânde, precum: „Nu uitați să mâncați bine!” și „Este o ușurare că am reușit să vă ofer aceste scrisori direct în persoană”.

După ce au auzit că unii fani au primit astfel de scrisori, internauții au lăudat gestul amabil al lui Winter și au lăsat comentarii precum:

  1. Acesta este cel mai frumos gest pe care îl putea face un idol pentru fanii săi!!!
  2. Cred că fanii sunt foarte fericiți.
  3. Consider că este foarte dulce faptul că ea a scris acele cuvinte pentru fiecare fan în parte….
  4. A umplut până și foaia, într-un mod atât de dulce!

sursa: allkpop

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s