Kim Sae Ron lucrează part-time la o cafenea!

Kim Saeron

Actrița și-a cheltuit toți banii din cauza accidentului pe care l-a provocat fiind beată la volan.

Potrivit rapoartelor din 4 noiembrie, o sursă din partea lui Kim Sae Ron a confirmat: „Este adevărat că Kim Sae Ron a lucrat cu jumătate de normă după ce s-a confruntat cu dificultăți financiare”.

Pe 3 noiembrie, fostul reporter de divertisment/YouTuber Lee Jin-ho a dezvăluit că a primit un raport conform căruia Kim Sae Ron lucrează cu jumătate de normă după ce a cheltuit toți banii pe care i-a încasat pe plăți și compensații pentru accidentul ei de mașină.

Kim Sae Ron a lucrat în mod activ încă din copilărie, dar rapoartele spun că a suferit de dificultăți financiare din cauza amplorii acordurilor, a compensațiilor și a sancțiunilor din partea companiilor cu care semnase contracte de publicitate.

Reamintim că pe 18 mai mașina lui Kim Sae Ron s-a izbit de o balustradă și a spart un transformator electric la intersecția Hakdong, Cheongdam-dong, Seul. Accidentul a provocat o criză de curent în cartierul din zonă, provocând oprirea temporară a afacerilor locale pentru peste cinci ore.

Actrița conducea sub influența alcoolului; aceasta și-a oprit toate activitățile imediat după accident.

Potrivit rapoartelor, Kim Sae Ron a vizitat peste 30 de proprietari de afaceri și a finalizat compensarea prejudiciului, dar nu a reușit să ajungă la un acord cu unul dintre ei.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s