Drama web „A Shoulder To Cry On” cu actorii principali, Jaehan și Yechan din trupa OMEGA X, amână premiera

Premiera dramei web „A Shoulder To Cry On”, în care joacă membrii trupei OMEGA X, Jaehan și Yechan, va fi amânată!

Pe data de 4 noiembrie, reprezentanții web dramei au anunțat pe rețelele sociale: „Mulți fani și-au exprimat îngrijorările în legătură cu difuzarea seriei „A Shoulder To Cry On”, privind controversa dintre membrii trupei OMEGA X și șeful companiei grupului.

Anunțul a continuat: „Compania de producție își dorește ca cei doi actori, Kim Jaehan și Shin Yechan să rezolve conflictele recente cu compania trupei OMEGA X și speră că nu vor mai interveni și alte obstacole în difuzarea dramei „A Shoulder To Cry On”.

Drama se bazează pe o serie de pe webtoon ce poartă același nume și spune povestea lui Lee Da Yeol, care visează să devină un arcaș profesionist. Acesta îl întâlnește pe Jo Tae Hyun, care minte și își maschează sentimentele față de ceilalți.

Inițial, drama urma să fie difuzată în premieră în luna noiembrie. Totuși, se pare că acest plan a fost amânat temporar, ținând cont de incidentul recent din Los Angeles, California, unde șeful companiei grupului a fost prins țipând și înjurând membrii trupei OMEGA X.

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s