„Doream să plec…” Jaechan din DKZ spune că drama „Semantic Error” urma să fie ultima pentru el

Jaechan din DKZ a mărturisit că dorea să renunțe la cariera în drame.

În episodul din 29 octombrie al emisiunii muzicale JTBC „K-909”, invitat a fost DKZ.

În acest episod, membrii DKZ au fost filmați pregătindu-se pentru reprezentația lor specială în care urmau să se transforme în fanfară și să facă un cover al hitului „KILL THIS LOVE” de la BLACKPINK. Înainte ca evoluția lor să fie difuzată însă, a fost prezentat interviul membrilor.

În timpul interviului, Jaechan a spus: „Bună, eu sunt Jaechan , care vrea să fie amintit ca rapper-ul lui DKZ Jaechan pe scenă, mai degrabă decât „Choo Sang-woo” din „Semantic Error”.

El a continuat: „Când am obținut rolul din „Semantic Error”, agenția mea mi-a cerut să mă gândesc din nou la asta, pentru că povestea ei este despre doi băieți îndrăgostiți. De vreme ce sunt în industria K-pop, mi-au spus că ar trebui să fiu puțin precaut. Dar genul nu m-a deranjat și nu mi-a fost teamă să joc în drama.”

El a continuat: „Am vrut să mă alătur serialului, pentru că am luat această șansă ca fiin ultima mea șansă în industrie. De fapt, mă gândeam să renunț la totul și să părăsesc industria definitiv înainte de a fi în „Semantic Error”.

Apoi, Jaechan a explicat de ce s-a gândit să plece din industrie: „După aproape trei ani de la debut, nu  făcusem niciun progres aici. Nici grupul nostru nu mergea nicăieri. Am vrut să continui să încerc, dar acele zile lungi m-au făcut să mă simt prea epuizat. , „Semantic Error” a fost ca un cadou pentru mine și pentru grupul nostru. Nu m-am gândit niciodată că va avea un succes atât de mare.”

El a adăugat: „Datorită lui „Semantic Error”, am reușit să-mi fac un nume și să primesc multă dragoste și sprijin. Oamenii au aflat și despre grupul nostru și au început să ne susțină. Sunt foarte fericit pentru asta.”

Un serial BL (Boys Love) bazat pe un webtoon popular, „Semantic Error” este unul dintre cele mai discutate seriale printre tinerele generații, care a fost lansat în premieră la începutul acestui an.

În serial, Jaechan a jucat rolul principal al unui student de colegiu ca un robot, „Choo Sang-woo”, alături de actorul Park Seo Ham, care a interpretat personajul „Jang Jae-young” – un student popular la o universitate, care studiază designul vizual.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s