Doamna CEO ce a asaltat membrii OMEGA X a demisionat + agenția cere scuze pentru cele întâmplate

Spire Entertainment a anunțat că doamna CEO din controversa cu OMEGA X a demisionat.

Agenția a venit cu o declarație pe data de 7 noiembrie, în care se spune următoarele:

„Bună ziua, aici e Spire Entertainment.

Mai întâi de toate, ne aplecăm și cerem scuze membrilor, părinților lor și fanilor trupei OMEGA X care au avut de suferit în urma acestui incident.

Pe lângă acest incident, cerem sincer scuze pentru dezamăgirile create de răspunsurile recente de până acum.

Spire Entertainment acceptă toată responsabilitatea pentru această situație. CEO-ul care a cauzat incidentul în timpul turneului a demisionat voluntar.

Pentru a preveni astfel de incidente pe viitor, Spire Entertainment va face tot ce poate pentru a a rezolva problemele pe care le-ați menționat.

Mai mult, noi vom depune tot efortul ca astfel de situații să nu mai aibă loc, ca membrii OMEGA X să nu mai aibă astfel de experiențe, iar noi vom comunica cu membrii pentru a oferi un mediu mai bun și pentru a ne concentra la activitățile lor ca artiști.

Vă mulțumim.”

OMEGA X a ajuns în centrul atenției la sfârșitul lunii trecute, când mai mulți martori au declarat și au venit cu poze/video în care câțiva membri sunt asaltați și abuzați verbal de către CEO-ul feminin al agenției în timpul turneului în Statele Unite ale Americii. După controversă, membrii au fost lăsați în SUA fără un suport din partea companiei, și au trebuit și revină în Coreea cumpărând biletele de avion din resursele proprii.

Această declarație vine la o zi după ce membrii OMEGA X deschid un cont nou de Instagrammembrii OMEGA X deschid un cont nou de Instagram care nu este gestionat de Spire Entertainment, unde au publicat primul lor răspuns cu privire la această controversă și asigurând fanii că ei intenționează să rămână împreună pentru a lucra pentru visele lor.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s